Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Όσοι πανηγυρίζουν στη Βουλή, ας πάνε στις περιφέρειές τους να δουν τη γνώμη των Ελλήνων

tags :
Κικίλιας: Όσοι πανηγυρίζουν στη Βουλή, ας πάνε στις περιφέρειές τους να δουν τη γνώμη των Ελλήνων
Κικίλιας: Όσοι πανηγυρίζουν στη Βουλή, ας πάνε στις περιφέρειές τους να δουν τη γνώμη των Ελλήνων
«Το κλίμα της επίπλαστης πλειοψηφίας που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, βρίσκεται σε αναντιστοιχία με αυτό που αισθάνεται και εκδηλώνει η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι ενάντια σε κάθε ακραία στάση σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμαρτυρία του κόσμου, κατά της κυβέρνησης για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.
«Αυτοί οι οποίοι χασκογελούν και πανηγυρίζουν εντός του Κοινοβουλίου, έχουν πάει στις εκλογικές τους περιφέρειες να δουν τι γνώμη έχει για αυτούς η ελληνική κοινωνία;
Ή δεν είναι θεμιτό ένας πολίτης να διαμαρτύρεται με mail, με fax, με τηλέφωνα, με συλλαλητήρια στο βουλευτή του;» διερωτήθηκε.
Μιλώντας στον Real FM o Tομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ είπε πως η δεδηλωμένη, όπως τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει.
«Υπήρχε πριν από τέσσερα χρόνια σε μια συγκυβέρνηση δύο πολιτικών κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που άθροισαν τις δυνάμεις τους και πήραν ψήφο εμπιστοσύνης.
Αυτό δεν υπάρχει πλέον.
Σήμερα δεν υπάρχει πλειοψηφία στις επιτροπές και άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα νομοθέτησης με τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους 6 γυρολόγους, οπορτουνιστές, που έτσι θα μείνουν στην Ιστορία.
Πού ήταν χθες αυτοί οι βουλευτές να δικαιολογήσουν την ψήφο τους;
Θα περίμενα από τους συναδέλφους, σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση για το μέλλον, να έχουν το θάρρος και το σθένος να σταθούν στο βήμα της Βουλής και να πουν στην ελληνική κοινωνία αν αισθάνονται περήφανοι.
Θεωρώ ότι ντρέπονται για την πράξη τους, αλλιώς θα έβγαιναν να τη δικαιολογήσουν» δήλωσε, για να προσθέσει πως κάποιοι από αυτούς «έχουν διασυρθεί, γιατί πριν από λίγο καιρό κούναγαν το δάχτυλο λέγοντας "να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών..." και ο λαός μας λέει ότι τώρα το κάνουν αβαβά».
Υποστήριξε πως βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής που έκανε η Ν.Δ. τον Ιούνιο και τώρα «τα γυρίζουν», ενώ αναφέρθηκε και σε φήμες σχετικά με δάνεια που χρωστούν, για υπουργικές θέσεις που δίνονται ως ανταλλάγματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης