Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμυράς: Σίγουρα ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών από Θεοδωράκη, Μαυρωτά – Εκεί θα πάει και ο Λυκούδης

tags :
Αμυράς: Σίγουρα ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών από Θεοδωράκη, Μαυρωτά – Εκεί θα πάει και ο Λυκούδης
Το Ποτάμι δοκιμάζεται και ελπίζω να τα καταφέρει μετά και από αυτή τη διαδικασία είπε ο κ.Αμυράς
Την θέση ότι οι Σταύρος Θεοδωράκης και Γ. Μαυρωτάς θα ψηφίσουν σίγουρα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Αμυράς, ο οποίος εκτίμησε ότι σε αυτή την απόφαση θα καταλήξει και ο Σπύρος Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Αμυράς είπε ότι έχει την αίσθηση ότι είναι δύο οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς πέρα από τα τρία αυτά ναι, υπάρχουν και δύο όχι στη συμφωνία, αυτά του ίδιου και του Γρ. Ψαριανού.
Αναφερόμενος στην χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, ο κ.Αμυράς είπε ότι «η χθεσινή συζήτηση ήταν βάλσαμο γιατί τα είπαμε όλα και βρήκαμε ισορροπία».
«Το Ποτάμι δοκιμάζεται και ελπίζω να τα καταφέρει μετά και από αυτή τη διαδικασία.
Αυτό που μας ενώνει είναι ότι θέλουμε να φύγει αυτή η κυβέρνηση» είπε ο κ.Αμυράς.
Κληθείς να σχολιάσει τη ρηματική διακοίνωση ο κ.Αμυράς είπε ότι «μου ενίσχυσε την άποψη μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί γίνεται δύο φορές λόγος για "μακεδονικό" λαό».
«Πώς θα λέγεται η χώρα αυτή στο internet;
Βάσει της συμφωνίας, άρθρο 1 παράγραφος 3, η γειτονική χώρα θα λέγεται MKD ή MD.
Μόνο στις πινακίδες των αυτοκινήτων θα αναγράφεται Βόρεια Μακεδονία» τόνισε ο κ.Αμυράς, ο οποίος σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, τόνισε ότι αυτές «θα γίνουν τον Οκτώβριο γιατί έχει 1 -2 μήνες πολιτικής σταθερότητας η κυβέρνηση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης