Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προς πώληση 4 ακίνητα της Groupo Dolphin - Trastor, Orilina και το fund GRECO οι διεκδικητές

tags :
Προς πώληση 4 ακίνητα της Groupo Dolphin - Trastor, Orilina και το fund GRECO οι διεκδικητές
Σήμερα το απόγευμα οι δεσμευτικές προσφορές. Trastor, Orilina ΑΕΕΑΠ και GRECO οι διεκδικητές
Σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2019, στις πέντε το απόγευμα κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές για χαρτοφυλάκιο 4 επαγγελματικών ακινήτων της Groupo Dolphin, με τις Trastor, Orilina ΑΕΕΑΠ και το real estate fund GRECO να διεκδικούν την απόκτησή του.
Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει 4 ακίνητα ( γραφεία και εμπορικοί χώροι) με εμβληματικότερο αυτό επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, επιφάνειας 6 χιλ. τ.μ, το οποίο στέγαζε παλαιότερα την BNP Paribas και τώρα μισθώνεται από την Τράπεζα Πειραιώς.
Το κτήριο είχε αγοραστεί από την Dolphin έναντι 10,3 εκατ. ευρώ.
Από τα υπόλοιπα ακίνητα ξεχωρίσει το κτήριο γραφείων, επιφάνειας 10 χιλ. τ.μ στη νέα Κηφισιά, το οποίο είχε ανεγερθεί για να στεγάσει την Παντεχνική, η οποία εν συνεχεία απορροφήθηκε από την Ελλάκτωρ και το κτήριο πωλήθηκε στην Groupo Dolphin το 2014.
Τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε Αργυρούπολη και Μαρούσι.
Η λογιστική αξία του χαρτοφυλακίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ, θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι οι δεσμευτικές προσφορές θα κινηθούν σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα ( σ.σ άνω των 24 εκατ. ευρώ).
Πρόκειται για ακίνητα, που η Groupo Dolphin του δισεκατομμυριούχου Αργεντίνου Μάρκος Μαρσέλο Μιντλίν, απέκτησε σχεδόν στο χαμηλότερο σημείο των τιμών κατά την τετραετία 2012-15.     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης