Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζουράρης: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Συνωμοταξία ακροδεξιών στα συλλαλητήρια

tags :
Ζουράρης: Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Συνωμοταξία ακροδεξιών στα συλλαλητήρια
Έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να περάσει νομοσχέδια με κοινωνικό και φιλολαϊκό χαρακτήρα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση πως δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Ζουράρης βάζοντας έτσι τέλος σε όσα σενάρια τον ήθελαν να υπερψηφίζει τη συμφωνία δεδομένου ότι είχε δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και ερωτηθείς γιατί παρείχε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο κ.Ζουράρης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά για να «ψηφιστούν τα μεγάλα νομοσχέδια με κοινωνικό και φιλολαϊκό χαρακτήρα»
Στην παρατήρηση ότι η στάση του περιέχει μια αντίθεση ο κ.Ζουράρης είπε ότι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης διότι έκρινε ότι αυτό ήταν απαραίτητο προκειμένου «να γυρίσουμε σε μια αποκατάσταση της Δικαιοσύνης».
Ερωτηθείς για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο Σύνταγμα, ο κ.Ζουράρης είπε ότι δεν θα πήγαινε, διότι «υπάρχει μια συνωμοταξία ακροδεξιών εκεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης