Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Η κ. Χρυσοβελώνη τιμήθηκε από τους ΑΝΕΛ και αποδεικνύει την αχαριστία της

Τοσουνίδης: Η κ. Χρυσοβελώνη τιμήθηκε από τους ΑΝΕΛ και αποδεικνύει την αχαριστία της
«Η κ. Χρυσοβελώνη τιμήθηκε πολλαπλώς από τον Πάνο Καμμένο» υποστήριξε ο κ. Τοσουνίδης
Συνεχίζεται η διαμάχη για το εάν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη παραιτήθηκε ή διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ.
«Τιμήθηκε και αποδεικνύει την αχαριστία της, αν θέλετε και σε ανθρώπινο επίπεδο, με τον κορυφαίο τρόπο, το να επιλέξει την υπουργική θέση από το να συνεχίσει να στηρίζει αρχές και αξίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αυτών που και την ίδια την τίμησαν και την εμπιστεύτηκαν», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.
Σχολιάζοντας όσα νωρίτερα υποστήριξε η κ. Χρυσοβελώνη στο «Πρακτορείο FM», ο κ. Τοσουνίδης υπογράμμισε ότι «είναι διαγραφή (και όχι αποχώρηση της κ. Χρυσοβελώνη), που προκύπτει από τη διαπίστωση των δικών της οριστικών και αμετάκλητων ενεργειών».
Εξήγησε, δε, σε ό,τι αφορά την τυπική διαδικασία εντός των κομματικών οργάνων πως «αυτό που έγινε ήταν να συνεδριάσει η επιτροπή δεοντολογίας και να πάρει μια απόφαση, διαπιστωτική πράξη (υπ. αριθμ. 12/2019) στις 16/1, Τετάρτη, στις 16:30, όπου πιστοποιούσε ότι η κ. Χρυσοβελώνη βρίσκεται οριστικά εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αυτό της κοινοποιήθηκε στο προσωπικό της email το ίδιο βράδυ της Τετάρτης, στις 20:52».
«Μία ημέρα μετά», ανέφερε ο κ. Τοσουνίδης, «η κ. Χρυσοβελώνη θέλησε να δώσει έναν τόνο ηρωικό, με την προσπάθειά της να δείξει ότι αυτή παραιτείται και ότι δεν διεγράφη διότι παραβίασε αξίες και δεσμεύσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκεί που ανήκε».
«Όταν προκαλούν τα πρόσωπα που τσαλαπάτησαν τους λόγους τους και τις αρχές μας θα πρέπει να τους απαντούμε.
Η κ. Χρυσοβελώνη τιμήθηκε πολλαπλώς από τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και εξήγησε πως η νυν υφυπουργός Εσωτερικών υπήρξε «δύο φορές υπουργός χωρίς να είναι βουλευτής, με επιλογή του Πάνου Καμμένου», ενώ διετέλεσε και εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης