Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προς διάλυση Κίνημα Αλλαγής, Ποτάμι και ΑΝΕΛ, πολιτικά κερδισμένος ο Τσίπρας

tags :
Προς διάλυση Κίνημα Αλλαγής, Ποτάμι και ΑΝΕΛ, πολιτικά κερδισμένος ο Τσίπρας
Είναι βέβαιη η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών
«Στεγνός» από τις Πρέσπες φαίνεται να βγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, αφού όχι μόνο δεν χάθηκε στα θολά νερά της Συμφωνίας αλλά αντιθέτως βλέπει να βουλιάζουν όλο και πιο βαθειά το ΚΙΝΑΛ, το Ποτάμι και ότι απέμεινε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.  
Τα τρία κόμματα δίνουν μάχη επιβίωσης (με αμφίβολα αποτελέσματα) ωστόσο τα νούμερα των δημοσκοπικών μετρήσεων είναι αμείλικτα… και προκαλούν εκνευρισμό και ταραχή στις ηγεσίες τους.
Η Φώφη Γεννηματά, στον απόηχο της βόμβας Κρεμαστινού ο οποίος έκλεισε το «μάτι» για συνεργασία στον Αλέξη Τσίπρα, ζει με έντονη την αγωνία της αμφισβήτησης αλλά και για το ποια στάση θα κρατήσουν κατά την ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας τόσο οι «κορυφαίοι» του παρελθόντος, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, όσο και ο «σύντροφος» της …λαοφιλούς ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Την ίδια ώρα βλέπει το κόμμα της να συμπιέζεται ιδεολογικά από τον μεταμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρεί να λανσάρει κεντροαριστερό προφίλ!
Το Ποτάμι που κατά καιρούς φλέρταρε με την οριστική διάλυση, έχει χωριστεί πλέον σε δύο… παραποτάμους: Θεοδωράκης, Μαυρωτάς και Λυκούδης «εκβάλουν» στο Ναι, ενώ Αμυράς και Ψαριανός στο Όχι, προκαλώντας νέα σύγχυση και προβληματισμό στους εναπομείναντες μουδιασμένους ψηφοφόρους του.
Ο Πάνος Καμμένος έβγαλε τη στολή παραλλαγής και αποχώρησε (λαβωμένος από Κουντουρά, Κόκαλη, Παπαχριστόπουλο, Χρυσοβελώνη) μαζί με το κόμμα του από την κυβέρνηση.
Τώρα θα παίξει το τελευταίο του χαρτί καταψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Με αυτό τον τρόπο ελπίζει να διασωθεί πολιτικά στις ερχόμενες εκλογές.
Προς το παρόν, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχειρεί να πνίξει τον πόνο του σε ψαροταβέρνες και μπουζουξίδικα και να ερμηνεύσει τους χρησμούς του απρόβλεπτου Ζουράρι.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης