Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια για τα εθνικά θέματα - Διχάζει τη χώρα και τη βάζει σε περιπέτειες

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια για τα εθνικά θέματα - Διχάζει τη χώρα και τη βάζει σε περιπέτειες
Πολιτικά, η ψήφος στη συμφωνία δίνει στήριξη και στην κυβέρνηση αυτό είναι δεδομένο
«Ψήφος στη συμφωνία των Πρεσπών σημαίνει στήριξη σε μια εθνικά επιζήμια συμφωνία που διχάζει και βάζει τη χώρα μας σε περιπέτειες. Που δημιουργεί αβεβαιότητα και υπόκωφες εντάσεις στα Βαλκάνια. Αυτό είναι το μείζον. Γι αυτό αντιδρά η Νέα Δημοκρατία» δηλώνει ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο ο βουλευτής της ΝΔ συντασσόμενος με τη στάση του κόμματος στη συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζει ότι «πολιτικά, η ψήφος στη συμφωνία δίνει στήριξη και στην κυβέρνηση. Αυτό είναι δεδομένο. Γι αυτό και όσοι σκοπεύουν να την ψηφίσουν οφείλουν να σκεφτούν διπλά».
και συμπληρώνει:
«Η ρηματική διακοίνωση είναι ένα έγγραφο μειωμένης σημασίας & βαρύτητας σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών στην οποία έχει δεσμεύσει τη χώρα η κυβέρνηση. Η κύρωση αφορά στη Συμφωνία, που ξεκάθαρα αναγνωρίζει την ύπαρξη "μακεδονικής" γλώσσας και εθνότητας. Αυτό δεν αλλάζει». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης