Τελευταία Νέα
Διεθνή

θρίαμβος Τσιτσιπά στο Australian Open επικράτησε του Ελβετού Federer - Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο

tags :
θρίαμβος Τσιτσιπά στο Australian Open επικράτησε του Ελβετού Federer - Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο
Είναι το είδωλό μου από τότε που ήμουν έξι ετών. Αυτό που ζω είναι απερίγραπτο
«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτήν την στιγμή»... δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετα τη θριαμβευτική του νίκη επί του κορυφαίου Ελβετού τενίστα Roger Federer στους «16» του Australian Open.
Με τη νίκη του αυτή ο 20χρονος τενίστας εξασφάλισε την πρόκριση του στα προημιτελικά του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.
«Είναι απίστευτο αυτό που ζω τώρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ήμασταν εδώ στο γήπεδο και τον νίκησα. Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Ο Roger είναι ένας θρύλος για το άθλημά μας», δήλωσε ο 20χρονος πρωταθλητής.
«Τρέφω απόλυτο σεβασμό γι΄ αυτόν. Είναι το είδωλό μου από τότε που ήμουν έξι ετών. Αυτό που ζω είναι απερίγραπτο», πρόσθεσε συγκινημένος ο Τσιτσιπάς.

Federer: Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο

Από την πλευρά του ο Ελβετός τενίστας αναγνώρισε τη δυναμική του Τσιτσιπά λέγοντας ότι
«πάντα υπάρχουν αρκετοί λόγοι για μια ήττα. Σίγουρα δεν τα πήγα καλά στα μπρέικ πόιντς, όμως έκανε καλή δουλειά και ο Στέφανος. Για μένα είναι απογοητευτικό αυτό. Έχασα από έναν καλύτερο αντίπαλο σήμερα, τα εύσημα ανήκουν στον Στέφανο», υπογράμμισε ο «Βασιλιάς» στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Η συνέχεια των δηλώσεών του, υπήρξε αποθεωτική για τον Τσιτσιπά, καθώς αναφέρθηκε στο μέλλον του αντιπάλου του: «Το τένις μου είναι εδώ. Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχασα από έναν κακό παίκτη. Έχασα από κάποιον που για πολλά χρόνια θα είναι στην κορυφή».
Ακόμη, ο Federer γνωστοποίησε στα πολυάριθμα ΜΜΕ που καλύπτουν τη διοργάνωση την απόφασή του να παίξει φέτος στη χωμάτινη περίοδο. Όσο για τα τουρνουά που συμμετάσχει, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης