Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ηχηρό πολιτικό μήνυμα 400 χιλ πολιτών απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών - O Τσίπρας κόντρα σε όλα θα την κυρώσει με 153

tags :
Το ηχηρό πολιτικό μήνυμα 400 χιλ πολιτών απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών - O Τσίπρας κόντρα σε όλα θα την κυρώσει με 153
Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει, επειδή οι 153 βουλευτές έχουν βρεθεί - Όμως η κοινωνία έχει ξεκάθαρα εναντιωθεί στο ιστορικό έκτρωμα.
Όλες οι δημοσκοπήσεις, ουδεμιάς εξαιρουμένης επιβεβαιώνουν ότι η καθολική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας το 70% είναι κατά της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.
Μόλις το 12% με 15% συμφωνεί με την μετονομασία της FYROM σε Βόρεια Μακεδονία και αποδέχεται την μιαρή συμφωνία με τα 20 βασικά της άρθρα.
Αυτό που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το επιβεβαίωσε η καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των 400 χιλιάδων ελλήνων στην Πλατεία Συντάγματος στις 20 Ιανουαρίου 2019 λίγες ημέρες πριν την ψήφιση της απαράδεκτης συμφωνίας των Πρεσπών.
Μεγαλειώδες συλλαλητήριο 400-450 χιλ. ελλήνων στο Σύνταγμα - Αποδοκίμασαν την αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησαν δημοψήφισμα
Μεγαλειώδες συλλαλητήριο σήμερα 20/1 στο Σύνταγμα  -  Οι Έλληνες αποδοκιμάζουν την αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών και ζητούν δημοψήφισμα



Οι έλληνες καθολικά πήραν θέση, ξεκάθαρη, σαφή, χωρίς προσχήματα.
Καταδικάζουν, απορρίπτουν την μιαρή συμφωνία των Πρεσπών όπου δίνει το δικαίωμα σε σλάβους, αλβανούς και ρομά που είναι οι κάτοικοι της FYROM σχεδόν 38% μουσουλμάνοι να αναγνωριστούν ως Μακεδόνες.
Οι 400 χιλιάδες και πλέον πολίτες της Ελλάδος που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος…είχαν κάλυψη και από την κρατική τηλεόραση.
Την προηγούμενη φορά στην επίσης μεγαλειώδη συγκέντρωση η κυβέρνηση προσπάθησε να υποβαθμίσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση και αυτό όπως αποδείχθηκε γύρισε εναντίον της.
Έβαλαν την ΕΡΤ να παρουσιάσει το συλλαλητήριο αλλά όπως αποδείχθηκε είχαν ενορχηστρώσει σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Υπήρξε πανικός στο Μαξίμου και στο περιβάλλον Τσίπρα καθώς χρησιμοποίησαν δόλια αναρχικά στοιχεία ακροαριστερούς και αντιεξουσιαστές για να σαμποτάρουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά και δακρυγόνα ανάμεσα σε χιλιάδες πολίτες ακόμη και ηλικιωμένους και μικρά παιδιά προκαλώντας την οργή των πολιτών που κατέβηκαν ειρηνικά να διαδηλώσουν.
Είναι αληθές και υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες, video και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι μια ομάδα 30 αναρχικών και αριστεριστών ηλικίας από 20-25 ετών άρχισαν να προκαλούν τα ΜΑΤ και την αστυνομία η οποία αντέδρασε αψυχολόγητα και άρχισε να εκτοξεύει δακρυγόνα.
Η κυβέρνηση και το Μαξίμου διαβλέποντας τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ότι σχεδίασε και υλοποίησε το σχέδιο σαμποτάζ κατά των ειρηνικών διαδηλωτών άρχισε να κατηγορεί ακροδεξιά στοιχεία και την Χρυσή Αυγή…αλλά οι φωτογραφίες διαψεύδουν ξεκάθαρα την προπαγάνδα της κυβέρνησης.
Ομάδα 30 αναρχικών που καθοδηγείτο από συγκεκριμένο καθοδηγητή – όπως ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες – προκάλεσαν απαράδεκτα επεισόδια κατά της αστυνομίας που έως εκείνη την ώρα κρατούσε πολύ προσεκτική στάση.
Η ομάδα αυτή ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να συλληφθεί καθώς είχε διαφοροποιηθεί από το μεγάλο πλήθος.
Εικόνες ντροπής έκαναν το γύρω του διαδικτύου και επιβεβαίωσαν ότι μια ομάδα αναρχικών προκάλεσαν τα βίαια επεισόδια.
Δεκάδες πολίτες έλεγαν ότι μέρος αυτών που προσπάθησαν να σαμποτάρουν την μεγαλειώδη διαδήλωση ήταν και αστυνομικοί που ντυμένοι πολιτικά καθοδηγούσαν τους σαμποτέρ αλλά η πληροφορία αυτή δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
Όμως παρά την προσπάθεια αμαύρωσης της μεγαλειώδους διαδήλωσης τα μηνύματα που έστειλε είναι ξεκάθαρα.
Η καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.
Το μήνυμα αυτό ωστόσο οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η ομάδα των προθύμων θα το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.
Είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση, χωρίς να έχει καμία νομιμοποίηση φέρνει προς ψήφιση μια απαράδεκτη συμφωνία για το Μακεδονικό την οποία καταδικάζει σύσσωμη η κοινωνία.
Το δημοψήφισμα όντως θα αποτελούσε μια καθαρή – δημοκρατική λύση αλλά επειδή ο Τσίπρας και το Μαξίμου γνωρίζουν το αποτέλεσμα…είναι αποφασισμένοι να πάνε ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας.
Η συμφωνία των Πρεσπών και τα 20 βασικά άρθρα αποτελούν ιστορική υποκρισία και αποδεικνύουν ότι η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα έχει δεσμευτεί στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ να κλείσει το μακεδονικό ώστε να μπορέσουν οι σκοπιανοί να ενταχθούν στην Βορειοατλαντική συμμαχία.
Οι 153 με 154 βουλευτές μαζί με τους πρόθυμους πλην των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα δεν υποστηρίζουν δήθεν μια ιστορική συμφωνία αλλά παραβιάζουν την δημοκρατία.
Είναι πρώτη φορά που ο λαός δεν θέλει αυτό που υποστηρίζει η εκλεγμένη κυβέρνηση και η κυβέρνηση αγνοεί την βούληση της πλειοψηφίας.
Το Μαξίμου και ο Τσίπρας γνωρίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους και της ήττας που έρχεται αν και ήττα με 8 μονάδες διαφορά δεν μπορεί να θεωρηθεί καταστροφή για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως όσοι χαρακτηρίζουν ιστορική απόφαση την συμφωνία των Πρεσπών ή ηγέτη τον Τσίπρα θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί ο ηγέτης θα υποστεί τριπλή ήττα στις επερχόμενες εκλογές και γιατί ο ηγέτης θα μείνει μόνο 4 χρόνια στην εξουσία;
Προφανώς και δεν πρόκειται για ηγέτη αλλά ένα καιροσκόπο πολιτικό που καλόμαθε στην εξουσία και δεν θέλει να την αποχωριστεί.

Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει, επειδή οι 153 με 154 βουλευτές έχουν βρεθεί.
Όμως η κοινωνία έχει ξεκάθαρα εναντιωθεί στο ιστορικό έκτρωμα.
Η ΝΔ ως η επόμενη κυβέρνηση εάν κυρωθεί η συμφωνία θα πρέπει να αναζητήσει νομικούς τρόπους για να την ανατρέψει.
Υπάρχουν νομικές δεσμεύσεις που δένουν την Ελλάδα εάν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών αλλά κάποτε η Ελλάδα πρέπει να γίνει ελεύθερο κράτος όχι καθοδηγούμενος παρίας επειδή χρεοκόπησε και έχασε την οικονομική της ελευθερία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης