Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 12:00 η Διάσκεψη των Προέδρων για το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή

tags :
Στις 12:00 η Διάσκεψη των Προέδρων για το χρονοδιάγραμμα της συζήτησης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή
Στις 17:00 συνεδριάζει η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής
Στις 12:00 σήμερα Δευτέρα 21/1 συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να καθορίσει τις λεπτομέρειες του χρονοδιαγράμματος αναφορικά με τη συζήτηση και την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ολομέλεια της Βουλής.
Κατά τη συνεδρίαση αυτή θα οριστεί και το πότε θα αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που εκτιμάται πως θα οριστεί πιθανότητα για την ερχόμενη Τετάρτη 23/1 ή Πέμπτη 24/1.
Στις 17:00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».
Η συνεδρίαση αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου η Συμφωνία των Πρεσπών να λάβει θετική εισήγηση από την Επιτροπή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης