Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψαριανός: Δεν αποκλείεται ο Θεοχαρόπουλος να ενταχθεί στην ΚΟ του Ποταμιού

Ψαριανός: Δεν αποκλείεται ο Θεοχαρόπουλος να ενταχθεί στην ΚΟ του Ποταμιού
Υπάρχουν επαφές του Θεοχαρόπουλου με τον Θεοδωράκη είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Στο ενδεχόμενο να ενταχθεί εντός της ημέρας στο Ποτάμι ο πρόσφατα διαγραφείς από το Κίνημα Αλλαγής, Θ. Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης του Γ. Αμυρά από το Ποτάμι.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ψαριανός υποστήριξε ότι είναι ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, καθώς όπως είπε, υπάρχουν επαφές του κ.Θεοχαρόπουλου με τον κ.Θεοδωράκη.
Εφόσον υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε το Ποτάμι θα καταφέρει να έχει και πάλι τους απαραίτητους 5 βουλευτές προκειμένου να έχει Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Μάλιστα ο κ.Ψαριανός είπε πως αυτό αν είναι να γίνει, θα πρέπει να συμβεί εντός των επόμενων ωρών έτσι ώστε το Ποτάμι να έχει και πάλι ΚΟ και να μπορέσει να εκπροσωπηθεί το κόμμα στην απογευματινή συνεδρίαση (17:00) της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ.Ψαριανός είπε πως ο ίδιος θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ συνάρτησε τη στάση του απέναντι στο Ποτάμι, αν θα υπάρχει ή όχι, αναφέροντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν 4 βουλευτές, οι οποίοι θα είναι ελεύθερο να πράξουν ό,τι θέλουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης