Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στις πολιτικές εξελίξεις και στην άφιξη των θεσμών περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με το βλέμμα στις πολιτικές εξελίξεις και στην άφιξη των θεσμών περιμένουν οι αναλυτές
Δεν αποκλείεται λόγω της πορείας της αγοράς την περασμένη Παρασκευή να υπάρξει ήπια ανοδική κίνηση
 
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα με πιθανότητες ήπιας ανόδου, λόγω της πορείας της αγοράς την περασμένη Παρασκευή περιμένουν οι αναλυτές.
Ο τζίρος αναμένεται περιορισμένος λόγω και της περιορισμένης ειδησεογραφίας, ενώ το βλέμμα θα είναι στραμμένο στην αύξηση των θεσμών στην Αθήνα και στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Επίσης οι πολιτικές εξελίξεις, οι ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, οι διαγραφές και συνολικά οι τάσεις που καταγράφονται στο πολιτικό τοπίο λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών θα συνεχίσουν να επηρεάζουν το ΧΑ.
 
Euroxx
Η αγορά αναμένεται να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στη συνεδρίαση του Eurogroup και στις πολιτικές εξελίξεις.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε συσσώρευση καθώς οι επενδυτές θα αφομοιώνουν τα νέα αναφορικά με την εμπορική διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Κίνς και την επιβράδυνση του ΑΕΠ.
 
Beta
Στη σημερινή ατζέντα η άφιξη στην Αθήνα των εκπροσώπων των δανειστών για να εξετάσουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Σημειώνεται πως σήμερα οι αγορές στις ΗΠΑ θα είναι κλειστές λόγω εθνικής εορτής.
Περιμένουμε ήπια συνέχιση της κίνησης της περασμένης Παρασκευής με το επιλεκτικό ενδιαφέρον να στρέφεται σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης με καλή μερισματική απόδοση (Aegean, Μυτιληναίος, ΕΛΠΕ).
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης