Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Πλειοψηφία του τρόμου και των συναλλαγών η κυβέρνηση – Καμία συνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ

Κικίλιας: Πλειοψηφία του τρόμου και των συναλλαγών η κυβέρνηση – Καμία συνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο Τσίπρας επιδίωξε με τη Συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει τη ΝΔ υποστήριξε ο κ.Κικίλιας
Για πλειοψηφία του τρόμου και των συναλλαγών έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας αναφερόμενος στην κυβέρνηση και επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα μίνιμου συνεννόησης με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι θλιβερό να βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών που δίνει την εντύπωση ότι είμαστε στο κατώτατο επίπεδο.
Είναι μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα όταν ένας πρωθυπουργός παρακολουθεί εμβρόντητος στο υπουργικό του συμβούλιο, τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο, να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολύ σοβαρές κατηγορίες για χρηματισμό στο πλαίσιο της συμφωνίας των Πρεσπών» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι «ο κ.Τσίπρας επιδίωξε με τη Συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία».
«Αφού δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να το κάνει στην κεντροαριστερά για να φτιάξει μια νέα συμμαχία «προθύμων» είπε ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι η ΝΔ έχει κοινοβουλευτικά όπλα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ένα minimum αξιακό και ηθικό, ώστε όταν θα έρθει μια δυσκολία πάνω σε αυτό να χτίσουμε μια εθνική συμφωνία.
Μετά από όσα έχουν γίνει, δε μπορεί να χτιστεί κανένα minimum συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης