Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019 – Ο Καμμένος αντιδρά σπασμωδικά

Παππάς: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019 – Ο Καμμένος αντιδρά σπασμωδικά
Ολίσθημα και όνειδος η σιωπή της Δεξιάς για την απόπειρα εισβολής φασιστικών ομάδων στη Βουλή είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019 διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις ενόψει της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο μεσαίος χώρος πιέζεται γιατί ασφαλώς και δεν έπρεπε να αποστασιοποιηθεί από την θέση του προοδευτικού κόσμου για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος με τους βόρειους γείτονές μας στη βάση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Το Ποτάμι είχε αντιφάσεις, ο Γ. Αμυράς ήταν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, επέστρεψε στην κοίτη του.
Τις προοδευτικές συγκλίσεις τις ζητά η κοινωνία και για τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και για κανόνες διαφάνειας στη δημόσια ζωή.
Το ΚΙΝΑΛ πληρώνει τις επιλογές της ηγεσίας του.
Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου η αναλογία ήταν 5-1 υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και αυτή η θέση άλλαξε με προσωπική απόφαση της κας Γεννηματά.
Η προσδοκία μας για διεύρυνση είναι διαρκής.
Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν συνεχίσουμε και εμβαθύνουμε την προσπάθεια συνομιλώντας με πρόσωπα από τους όμορους πολιτικούς χώρους, φυσικά και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Θ. Θεοχαρόπουλο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς, ο οποίος χαρακτήρισε θετική την παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Όσον αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό ο κ.Παππάς είπε πως κάθε φορά έχει πολιτικό πρόσημο και έτσι θα γίνει και την επόμενη φορά ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση της ΝΔ απέναντι στα επεισόδια κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, είπε πως «η σιωπή της Δεξιάς για την απόπειρα εισβολής στη Βουλή φασιστικών ομάδων είναι ολίσθημα και όνειδος».
«Είναι σαφές ότι επεχείρησαν να εισβάλλουν στο κτίριο της Βουλής» τόνισε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πολιτική στάση που τηρεί ο Π. Καμμένος.
«Νομίζω ότι ο Π. Καμμένος αντιδρά σπασμωδικά στην παρούσα φάση.
Είχαμε μια συνεργασία χάρη στην οποία βγήκε η χώρα από τα μνημόνια.
Η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής και θα φτιάξει ακόμη μεγαλύτερες πλειοψηφίες τους μήνες που έρχονται, με τη συμφωνία των Πρεσπών και με τις ψηφοφορίες για τα θετικά μέτρα που προωθούνται.
Η ΝΔ μέχρι στιγμής δεν τόλμησε να καταθέσει πρόταση μομφής» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης