Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά να πάμε σε εκλογές

Τοσουνίδης: Να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά να πάμε σε εκλογές
Η κυβέρνηση επιλέγει να βασιστεί σε μεταγραφές χωρίς ιδεολογικό πρόσημο για περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Να γίνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αμέσως μετά να πάμε σε εκλογές ζήτησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θ. Τοσουνίδης.
Ερωτηθείς για το τι ακριβώς εννοούσε ο κ.Καμμένος όταν είπε ότι θα μπλοκάρει τα κυβερνητικά νομοσχέδια αν παραμείνουν στελέχη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ο κ.Τοσουνίδης είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ότι «τίποτα σε βάρος του ελληνικού λαού δεν μπορεί να είναι δική μας επιλογή».
«Η κυβέρνηση επιλέγει να βασιστεί σε μεταγραφές, χωρίς ιδεολογικό πρόσημο μόνο για πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και να περάσει τη Συμφωνία» είπε ο κ.Τοσουνίδης, ο οποίος ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «το θέμα είναι αν η Ελλάδα θα δώσει πιστοποιητικό γνησιότητας σε μια άλλη χώρα να λέγεται Μακεδονία με κάποιο τρόπο».
«Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε ποσοστό 70% είναι εναντίον της Συμφωνίας» είπε ο κ.Τοσουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στάση των ΑΝΕΛ απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα.
«Τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να επιλέξει τη διαχείριση αυτής της υπόθεσης να την κάνει με άσχημο τρόπο μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία τεσσάρων χρόνων.
Η περίοδος της συγκυβέρνησης τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και τίμια σχέση μεταξύ Τσίπρα και Καμμενου.
Πιθανολογώ ότι η πίεση και το άγχος για μια κυβερνητική επιλογή (Πρέσπες) δημιουργεί στην κυβέρνηση πίεση και άγχος.
Το κυβερνητικό έργο που θα έρθει έχει ισχυρό dna ΑΝΕΛ.
Δεν συνάδει με την ποιότητα του Καμμενου και των ΑΝΕΛ οι εκβιασμοί.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι βάλαμε πλάτη σε αυτή την κυβέρνηση και όλα αυτά να τα λάβει υπόψιν» είπε ο κ.Τοσουνίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης