Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΣΡ: «Καμπάνα» 200.000 στον Alpha για προσβλητικά σχόλια του Δήμου Βερύκιου

ΕΣΡ: «Καμπάνα» 200.000 στον Alpha για προσβλητικά σχόλια του Δήμου Βερύκιου
Πρόστιμο 200.000 στον Alpha για προσβλητικά σχόλια του Δήμου Βερύκιου
Πρόστιμο συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στον όμιλο του Alpha, λόγω υποτιμητικών σχολίων του Δήμου Βερύκιου για τις γυναίκες που λαμβάνουν συντάξεις χηρείας.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του ραδιοφωνικού σταθμού, με τον τηλεοπτικό σταθμό στην εκπομπή «Happy Day» την άνοιξη του 2017, είπε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν στεναχωριέται για τη μείωση των συντάξεων χηρείας κατά 50%, ενώ τόνισε ότι δεν γίνεται να δουλεύουν μέχρι τα 70 οι Γερμανίδες για να παίρνουν σύνταξη οι Ελληνίδες από τα 35 επειδή ξεπάστρεψαν τον άνδρα τους ή είχαν την ατυχία να τον χάσουν νωρίς.
«Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, βγάζω χρήματα για να μου παίρνει το 90% το κράτος για να επιδοτώ και να συντηρώ τα παράσιτα και τις ξύστρες.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μέσα στην οικονομική κρίση και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, το μόνο που κερδίζω είναι ότι με φέρνει πιο κοντά στην Αναπαύσεως.
Ο άλλος που κάθεται με την ξύστρα στην καφετέρια στο Μπουρνάζι και θα λιάζεται μια χαρά.
Υπάρχει νωχελικότητα, πλέον ο Έλληνας χάνει τη σπίθα της δημιουργίας από το μάτι.
Με ενδιαφέρει ότι αυτή τη στιγμή χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια μας.
Δεν θα κλάψω γιατί οι συντάξεις χηρείας μειώνονται 50%, θα κλάψω περισσότερο για τον νέο επιχειρηματία και τον νέο ελεύθερο επαγγελματία που του τα παίρνουν όλα.
Δεν θα κλάψω για τις συντάξεις χηρείας, να πάει τον πισινό της η χήρα… να αφήσει την κλάψα και να βγει στην αγορά να δουλέψει.
Να πάει να δουλέψει.
Δεν θα βάλεις τη χήρα τη Γερμανίδα να δουλεύει στη φάμπρικα μέχρι τα 70 της για να κάθεται η χήρα η Ελληνίδα να λιάζεται από τα 35 της γιατί τον ξεπάστρεψε ή είχε την ατυχία να τον χάσει νωρίς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης