Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Ηοnor επενδύει και εμπιστεύεται την ελληνική αγορά

tags :
Η Ηοnor επενδύει και εμπιστεύεται την ελληνική αγορά
Η Ηοnor επενδύει και εμπιστεύεται την ελληνική αγορά
Οι διεθνείς τάσεις αναδεικνύουν ότι οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι ραγδαίες και ότι τα κινητά τηλέφωνα έχουν ήδη γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών, παρέχοντας τους υπηρεσίες που τα καθιστούν ένα είδος ψηφιακών βοηθών.
H εξέλιξη αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη των δικτύων από τους παρόχους, την ανάπτυξη ψηφιακών βοηθών (ai assistants), καθώς και την ανάπτυξη του δικτύου 5G, επισημαίνει ο επικεφαλής της Honor (Country Manager) στην Ελλάδα Wang Shen, με αφορμή την παρουσίαση στο Παρίσι του νέου Honor View20, που έρχεται και στην Ελλάδα.
Ερωτηθείς για την δραστηριότητα της Honor στην Ελλάδα, που συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας, ο Wang Shen αναφέρει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ότι έχουν επιτευχθεί οι αρχικοί στόχοι που ήταν να εισάγει το "brand" της εταιρείας στην ελληνική αγορά και να παρουσιάσει στους Έλληνες χρήστες τις συσκευές και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.
Το "brand" έχει ήδη θέσει ισχυρές βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και έχει πολύ θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, δηλώνει.
 Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να είμαστε στην κορυφαία πεντάδα των smartphone brands σε τρία έτη, ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της Honor, τονίζει ο κ. Wang Shen. Βασικό μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές value-for-money προϊόντα με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και πρωτότυπο σχεδιασμό.
Με γνώμονα την ελληνική αγορά, θέλουμε να δώσουμε στους καταναλωτές την ευκαιρία να βρουν συσκευές «ναυαρχίδες» με κορυφαία χαρακτηριστικά σε προσιτές για όλους τιμές.
Αναφερόμενος στις προοπτικές ανάπτυξης στο κλάδο έξυπνων κινητών και στα σημεία που θα εστιασθεί ο ανταγωνισμός ο κ. Wang Shen αναφέρει ότι παρότι η παγκόσμια αγορά των smartphones έχει σημειώσει πτώση 3%, η Honor παρουσιάζει ανάπτυξη 20%.
Αυτό το στοιχείο αναδεικνύει ότι υπάρχουν προοπτικές για brands που μπορούν να ξεχωρίσουν και να διαφοροποιηθούν.
Η Honor ανήκει σε αυτά τα brands, διατηρώντας την ισορροπία προηγμένων χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής, και ανταποκρινόμενη διαρκώς στα νέα δεδομένα που φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Σχετικά με τον ανταγωνισμό, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά και στην καινοτομία των προϊόντων.

Έρευνα: Έμφαση στην κάμερα του κινητού και στα social media

Ερωτηθείς για τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός έξυπνου κινητού που δίνουν έμφαση ο Έλληνες καταναλωτές και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιούν αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Honor, ο μέσος Έλληνας καταναλωτής δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην φωτογραφία και επομένως στην κάμερα του κινητού, καθώς και στις εφαρμογές των social media.
Η έρευνα έδειξε ότι αυτή η τάση παρατηρείται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και για αυτό η φωτογραφική κάμερα ανήκει στα χαρακτηριστικά, στα οποία επικεντρώνεται η Honor.
Μιλώντας για την ανάπτυξη του Internet of Things και το πώς θα επηρεάσει την πορεία των έξυπνων κινητών τονίζει ότι η ανάπτυξη του IοT είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πορεία των έξυπνων κινητών.
Η Honor, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών, δημιούργησε μια νέα ταυτότητα με slogan «Honor My World» με στόχο να τους προσφέρει ένα «οικοσύστημα» τεχνολογικών προϊόντων που θα διευκολύνει την καθημερινότητά τους.
Το Honor View20 που παρουσιάζεται σήμερα διαθέτει ρυθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης που φέρνουν στους χρήστες «εύκολες» λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης