Ζουράρις: Θα καταψηφίσω και τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πρόταση μομφής της ΝΔ

Ζουράρις: Θα καταψηφίσω και τη Συμφωνία των Πρεσπών και την πρόταση μομφής της ΝΔ
Η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ο κ.Ζουράρις
Την θέση ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και τυχόν πρόταση μομφής της ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Ζουράρις.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Ζουράρις υποστήριξε ότι είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Θα ψηφίσω κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως λέω εδώ και 30 χρόνια» είπε ο κ.Ζουράρις, ο οποίος ερωτηθείς για την υπογραφή των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, από πλευράς ΑΝΕΛ, σημείωσε πως «είχαμε πει ότι θα ψηφίσουμε τα φιλολαϊκά μέτρα και μετά θα πάμε στη διάλυση των ΑΝΕΛ».
«Ανήκω στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝΕΛ, στα εσωτερικά τους δεν έχω πάει ποτέ», είπε ο κ.Ζουράρις, ο οποίος σχετικά με το ζήτημα του Σκοπιανού, έκανε λόγο για «αρχική κλοπή από πλευράς των Σκοπιανών» και επανάλαβε τη διαφωνία του «με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία».
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι μοναδική, το άλλο είναι αποτέλεσμα μαζικής εισβολής» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως «εκείνοι θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι».
Ερωτηθείς για το αν θα τηρήσει τη γραμμή των ΑΝΕΛ στην στήριξη της πρότασης μομφής για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Ζουράρις επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα κάνει το ίδιο και στην πρόταση μομφής που πιθανώς να καταθέσει η ΝΔ.
«Εγώ δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας.
Η πλειοψηφία του ελληνικού και η παμψηφία του μακεδονικού λαού διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε ο κ.Ζουράρις.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS