Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα αποκαλύπτουν την αληθινή στάση της Δύσης έναντι του διεθνούς δικαίου

tags :
Ρωσία: Οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα αποκαλύπτουν την αληθινή στάση της Δύσης έναντι του διεθνούς δικαίου
Αποδεικνύεται το πώς η προοδευτική δυτική κοινωνία μεταχειρίζεται την εθνική κυριαρχία και τη μη επέμβαση σε άλλες χώρες αναφέρει το ΥΠΕΞ της Ρωσίας
Την θέση ότι οι τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα με την αυτοανακήρυξη του προέδρου της Βουλής της Βενεζουέλας Juan Guaido σε πρόεδρος της χώρας αποκαλύπτουν ποια είναι η αληθινή στάση της Δύσης έναντι του διεθνούς δικαίου διατύπωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, M. Zakharova.
«Οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα δείχνουν πολύ καλά πώς η προοδευτική δυτική κοινωνία μεταχειρίζεται στ' αλήθεια το διεθνές δίκαιο, την εθνική κυριαρχία και τη μη-επέμβαση σε άλλες χώρες, αποπειρώμενη αλλαγή κυβέρνησης με τα δικά της χέρια εκεί» ανέφερε σε σχόλιο της στο Facebook η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.
Σημειώνεται πως τον Guaido ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας έχουν αναγνωρίσει ήδη πολλά κράτη, ανάμεσά τους αυτές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Χιλής, του Ισημερινού, του Περού, της Γουατεμάλας, της Παραγουάης και της Κόστα Ρίκα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης