Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουντουρά: Εθνικό μου καθήκον να στηρίζω την κυβέρνηση - Απειλούν εμένα και την οικογένεια μου

Κουντουρά: Εθνικό μου καθήκον να στηρίζω την κυβέρνηση - Απειλούν εμένα και την οικογένεια μου
Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση
Την πρόθεση της να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση εξέφρασε η Έλενα Κουντουρά, η οποία διεγράφη πρόσφατα από τους ΑΝΕΛ, καθώς έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Είναι εθνικό μου καθήκον να στηρίζω την κυβέρνηση» δήλωσε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η υπουργός Τουρισμός αναφέρθηκε στην έξοδο από τα μνημόνια αλλά και στις μεταρρυθμίσεις που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.
«Δεν θα επιτρέψω να ανακοπεί βίαια η πορεία αυτής της κυβέρνησης και να μην υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που έχουν ανακοινωθεί» πρόσθεσε και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στην προστασία της πρώτης κατοικίας και τη ρύθμιση των 120 δόσεων.
Η κ. Κουντουρά είπε ότι έχει στοχοποιηθεί τόσο από τον Άδωνη Γεωργιάδη, όσο και από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
Αναφέρθηκε στα όσα έχουν γραφτεί για τις δαπάνες που έχει κάνει η ίδια στο υπουργείο της αλλά και στις απειλές που έχει δεχθεί η ίδια και η οικογένειά της.
«Τον τελευταίο καιρό ειπώθηκαν και γράφτηκαν διάφορα ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον μου για το κόστος των υπηρεσιακών μετακινήσεών μου και τηλεφώνων-περιουσία του ελληνικού δημοσίου- και έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένειά μου και ανήθικες επιθέσεις για το ήθος μου και τον νεκρό πατέρα μου.
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προέρχεται από έναν ακραίο χώρο, αντί να τοποθετείται στις ομιλίες του πολιτικά έχει επιδοθεί σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου με εμμονή και με έχει στοχοποιήσει», ανέφερε η κ. Κουντουρά.
Η κ. Κουντουρά ξεκαθάρισε, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ότι η θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική στάση και προσέθεσε ότι αυτό «χρωστάμε στην πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές».
«Δεν υπέκυψα και δεν θα υποκύψω σε εκφοβισμούς και εκβιασμούς.
Δεν διαπραγματεύομαι το συνταγματικό μου δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση.
Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή πορεύομαι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το καλό της πατρίδας μας πάνω από κάθε κομματικό όφελος.
Πάνω από κάθε πολιτικό και προσωπικό κόστος.
Με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
Καλώ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να υψώσουμε τείχος προστασίας απέναντι σε αυτή τη φασιστική απειλή, να τους καταδικάσουμε και να τους απομονώσουμε.
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», κατέληξε η κ. Κουντουρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης