Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Οι εταιρικές ανακοινώσεις προοιωνίζουν την πορεία της Wall Street - Τέλος το πάρτι έρχεται κατάρρευση

tags :
Phoenix Capital: Οι εταιρικές ανακοινώσεις προοιωνίζουν την πορεία της Wall Street - Τέλος το πάρτι έρχεται κατάρρευση
Phoenix Capital: Οι εταιρικές ανακοινώσεις προοιωνίζουν την πορεία της Wall Street – Τέλος το πάρτι έρχεται κατάρρευση
Η οικονομία επιβραδύνεται την ώρα που τα εταιρικά κέρδη έχουν κορυφωθεί, αναφέρει στο τελευταίο της report η εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλών Phoenix Capital.
Όπως αναφέρει η Phoenix Capital αντί οι επενδυτές να εξετάζουν τα «ωραιοποιημένα» οικονομικά στοιχεία που ανακοινώνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ας ρίξουν στις ανακοινώσεις των εισηγμένων εταιριών.
Εταιρίες όπως η Apple, η Samsung, η LG, η Fed Ex, η Johnson & Johnson, η Nautilus, η Tesla, η  Jewellers, η Delta, η Skyworks, η Macy, η Kohl και η American Airlines έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις αρνητικής αναθεώρησης όσον αφορά την κερδοφορία και τον κύκλο εργασιών.
Σύμφωνα με τη Phoenix Capital είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι το πρόβλημα δεν είναι σε κάποιον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κλάδο, αλλά στο σύνολο των εταιριών και άρα στο σύνολο της οικονομίας.
Ένα ακόμα δυσοίωνο στοιχείο είναι το γεγονός ότι τα περιθώρια κέρδους έχουν επίσης κορυφωθεί.
Ρίξτε μια ματιά στα τελευταία τέσσερα τρίμηνα.
Η τάση είναι προφανής.



Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο οικονομικής αδυναμίας και μείωσης των περιθωρίων κέρδους των εταιρειών, οι μετοχές υποτίθεται ότι εισέρχονται σε μια νέα «bull market» και θα σημειώσουν ράλι σε νέα ιστορικά υψηλά αναρωτιέται η Phoenix Capital την επίσης που η Fed εξακολουθεί να συσφίγγει τον ισολογισμό της…




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης