Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών - Κλειστό το κέντρο

tags :
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών - Κλειστό το κέντρο
Κλειστοί αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας
Συγκεντρωμένοι στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή είναι οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στο νέο συλλαλητήριο, με αφορμή την ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που μετατέθηκε πάντως για την Παρασκευή 25/1.
Δρακόντεια μέτρα έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς και κλούβες γύρω από το Κοινοβούλιο.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και συγκέντρωση οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιπολεμικών συλλογικοτήτων ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.
Με κεντρικό σύνθημα «Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια. Διεθνιστικό Όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών», οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην αμερικάνικη πρεσβεία και πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.
Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας είχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και με ανάρτησή της στο Facebook η Επιτροπή έκανε λόγο για «διπλό έγκλημα» και «θανατηφόρα μαχαιριά στη Μακεδονία μας και όλη την Ελλάδα μας».
Πιο συγκεκριμένα στο κάλεσμά της ανέφερε:
Η Βουλή των προθύμων, η Βουλή των αχυρανθρώπων, η κυβέρνηση μαζί με την αντιπολίτευση, ενάντια στην Βούληση του Λαού, προχωράν ακάθεκτοι στην ολοκλήρωση του εγκλήματος, τόσο εις βάρος της Δημοκρατίας όσο και εις βάρος της Μακεδονίας μας.

Συμπατριώτες,

Αύριο, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ολοκληρώνεται το διπλό αυτό έγκλημα, αύριο δίνεται η προσχεδιασμένη θανατηφόρα μαχαιριά στη Μακεδονία μας και σε όλη την Ελλάδα μας.
Δε μπορούμε να το παρακολουθούμε με σταυρωμένα χέρια από την τηλεόραση.
Όλοι, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, αύριο, αυτή την αποφράδα Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, από τις 18:00 το απόγευμα.
Καλή αντάμωση στα μαρμαρένια αλώνια της Πλατείας Συντάγματος».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης