Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παράταση ζωής για την ΚΟ των ΑΝΕΛ - Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος

Παράταση ζωής για την ΚΟ των ΑΝΕΛ - Δεν παραιτείται ο Παπαχριστόπουλος
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωνε, μέχρι πρότινος, ότι αμέσως μόλις υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα του στη Βουλή
Μικρή παράταση ζωής προσφέρει τους ΑΝΕΛ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την παραίτηση του μετά την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Παπαχριστόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να μην παραιτηθεί ώστε να μην προκαλέσει τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε προαναγγείλει ότι αφού υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσει την έδρα του.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον Κανονισμό δεν αρκεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία έχει προκύψει από εκλογές να έχει πέντε βουλευτές αλλά πρέπει και οι πέντε να έχουν εκλεγεί με το κόμμα.
Σε περίπτωση που ο κ. Παπαχριστόπουλος παραιτείτο και ο αναπληρωματικός του Τέρενς Κουίκ ανεξαρτητοποιείτο άμα τη ορκωμοσία του ως βουλευτής οι ΑΝΕΛ δεν θα πληρούσαν το κριτήριο καθώς από τους πέντε που θα απέμεναν μόνο οι τέσσερις θα είχαν εκλεγεί με τους ΑΝΕΛ και ο κ. Φωκάς με την Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης