Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Καραμανλής: Αποφασισμένη η ΝΔ ακόμα και να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ

Κ. Καραμανλής: Αποφασισμένη η ΝΔ ακόμα και να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ
"Έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας και οι μέρες της είναι μετρημένες", τονίζει ο Κ. Καραμανλής
Η ΝΔ «είναι αποφασισμένη να διαπραγματευτεί, ακόμα και να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, αποσυνδέοντάς τη πλήρως από τη συμφωνία Τσίπρα – Zaev», υπογραμμίζει βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», που κυκλοφορεί την Κυριακή 27/1.
Ο ίδιος σημειώνει ότι με τη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «έβαλε οριστικά τέλος στη σπέκουλα του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν οι Πρέσπες αποτέλεσαν συνέχεια του Βουκουρεστίου» καθώς, «η αλήθεια είναι ότι η συμφωνία αυτή κινήθηκε στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση».
Κατά τον ίδιο, «πρόκειται για μια αδιανόητη εθνική υποχώρηση, που εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την πατρίδα μας και ανοίγει την πόρτα σε νέες περιπέτειες για τη Μακεδονία μας».
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ χαρακτήρισε την κύρωση της Συμφωνίας στη Βουλή «επόμενη, μέσα στο πρωτόγνωρο, νοσηρό κλίμα πολιτικού τυχοδιωκτισμού που επικράτησε».
 «Ένα είναι σίγουρο όμως: έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας και οι μέρες της είναι μετρημένες», τονίζει ο Κ. Καραμανλής , λέγοντας ότι «την ήττα δεν την γλιτώνει» όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.
Κάνοντας αναφορά στον Π. Καμμένο, αναφέρει ότι «ήταν αυτός που έδωσε το στυλό για να υπογράψουν στις Πρέσπες οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, στηρίζοντας την κυβέρνηση κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της πρότασης μομφής που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία».
«Από τις πολλές πολιτικές πιρουέτες ο κ. Καμμένος έχει ζαλιστεί κι ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραμανλής.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης