Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ακόμη 9 άτομα συνελήφθησαν στην Κατερίνη για τα επεισόδια κοντά στο σπίτι της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ, Ε. Σκούφα

Ακόμη 9 άτομα συνελήφθησαν στην Κατερίνη για τα επεισόδια κοντά στο σπίτι της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ, Ε. Σκούφα
Είχε προηγηθεί η σύλληψη εννέα προσώπων για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια
Ακόμη εννέα άτομα ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια, τα οποία εκτυλίχθηκαν κοντά στο σπίτι της βουλευτού Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα στην Κατερίνη, όταν διαδηλωτές, διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ σε δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να προσεγγίσουν την οικία της.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη εννέα προσώπων για εμπλοκή στα ίδια επεισόδια, κατά τα οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Μετά τις νέες ταυτοποιήσεις που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, ο αριθμός των συλληφθέντων φτάνει στους 18.
Ανάμεσα σ' αυτούς είναι έξι ανήλικοι, για τους οποίους ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κατερίνης έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι δώδεκα θα οδηγηθούν αύριο (27/1) ενώπιον του με την αυτόφωρη διαδικασία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δικογραφία τούς καταλογίζει, κατά περίπτωση, τα εξής αδικήματα: εμπρησμός, διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης