Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εννέα από τους συλληφθέντες στο αυτόφωρο για τα επεισόδια κοντά στο σπίτι της βουλευτού Ε. Σκούφα

Εννέα από τους συλληφθέντες στο αυτόφωρο  για τα επεισόδια κοντά στο σπίτι της βουλευτού Ε. Σκούφα
Ακόμη τέσσερις για τα επεισόδια την περασμένη Πέμπτη, θα περάσουν επίσης αύριο  από το αυτόφωρο
Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκαν για να δικαστούν αύριο, Δευτέρα 28/1, εννέα από του συλληφθέντες για τα επεισόδια κοντά στο σπίτι της βουλευτού Ε. Σκούφα, οι οποίοι και παραμένουν υπό καθεστώς κράτησης.
Συνολικά 18 άτομα βρέθηκαν κατηγορούμενα για την επίθεση εις βάρος αστυνομικών, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι της βουλευτού Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, στην Κατερίνη.
Μεταξύ αυτών ήταν 8 ανήλικοι που αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ οι υπόλοιποι δέκα οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή 27/1 ενώπιον του ίδιου εισαγγελέα που τους απήγγειλε κατηγορίες.
Έτσι,  οι εννέα παραπέμφθηκαν να δικαστούν τη Δευτέρα με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ένας παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, αφού εις βάρος του ασκήθηκε και δίωξη για εμπρησμό.
Σημειώνεται ότι παρόμοια επεισόδια σημειώθηκαν και μία μέρα νωρίτερα (την Πέμπτη), κοντά στο σπίτι της κ. Σκούφα και η αστυνομία είχε προβεί έξι συλλήψεις, εκ των οποίων οι 4 επίσης τη Δευτέρα θα περάσουν από το αυτόφωρο, ενώ οι δύο που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι  ανήλικοι και θα δικαστούν τον Μάρτιο από Δικαστήριο Ανηλίκων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης