Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε τη μειοδοσία των Πρεσπών

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε τη μειοδοσία των Πρεσπών
Θέλει να καταπιούμε αυτό που έγινε σε βάρος της Ελλάδας στις Πρέσπες και να ενδιαφερθούμε για το σαρκίο μας λέει η Ένωση Κεντρώων
Την θέση ότι η κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε τη μειοδοσία των Πρεσπών διατυπώνει η Ένωση Κεντρώων.
«Η Κυβέρνηση επιχειρεί αλλαγή ατζέντας για να ξεχάσουμε την μειοδοσία των Πρεσπών και να ενδιαφερθούμε για τα ψίχουλα, μπόνους, αναδρομικά, δόσεις δανείων.
Με λίγα λόγια να καταπιούμε αυτό που έγινε σε βάρος της Ελλάδος στις Πρέσπες και να ενδιαφερθούμε για το σαρκίο μας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων, η οποία αναφέρεται και στις δηλώσεις του Π. Κουρουμπλή, ο οποίος κάλεσε το ΚΙΝΑΛ να διαλέξει αν θα πάει με το ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ.
«Πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, απειλεί ότι όλα τα μικρά κόμματα πρέπει να διαλέξουν να πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την ΝΔ γιατί στις εκλογές θα εξοντωθούν.
Από την Ένωση Κεντρώων του απαντάμε ότι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο και ότι ο λαός από τον δικομματισμό πτώχευσε και μπήκε στα μνημόνια.
 Μπορεί οι υπόλοιποι πράγματι να εξοντωθούν γιατί έκαναν τα μεγάλα και μικρά τους λάθη, όμως η Ένωση Κεντρώων θα αυξήσει τα ποσοστά της στις εκλογές.
Πλούσιοι πτώχευσαν και πείνασαν, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης