Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σγουρός: Δεν είμαστε περαστικοί από την Αυτοδιοίκηση

Σγουρός: Δεν είμαστε περαστικοί από την Αυτοδιοίκηση
 «Όταν η Ελλάδα θα βγαίνει από τα μνημόνια η Περιφέρεια Αττικής θα μπαίνει σε αυτά», υποστήριξε ο κ. Σγουρός
Την ανάγκη να ξεπεραστούν οι παθογένειες που εμποδίζουν την επίλυση των προβλήματων της Αττικής, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε συνέντευξή του.
«Η Αττική είναι το σπίτι μας.
Ξέρουμε τα προβλήματά της, ξέρουμε και τις παθογένειες που εμποδίζουν την επίλυσή τους.
Πιστεύουμε όμως ότι παρά τις αντιξοότητες, μπορούμε να διορθώσουμε αρκετά κακώς κείμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις τραγωδίες που βίωσε η Αττική στο Μάτι και την Μάνδρα, είπε πως «δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αττική βρέθηκε αντιμέτωπη με τόσο βίαια φυσικά φαινόμενα.
Η διαφορά είναι ότι εμείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δουλεύαμε ατέλειωτες ώρες προκειμένου να προλάβουμε εγκαίρως τις συνέπειες και να διασφαλίσουμε τους πολίτες και τις περιουσίες τους».
Σχετικά με την υποψηφιότητα του Γ. Πατούλη, είπε πως  «όταν διεκδικείς ένα δημόσιο αξίωμα η αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός, είναι η ελάχιστη προϋπόθεση», αναφερόμενος στο γεγονός πως «ξεκίνησε ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και πριν 3 μήνες, όταν τον έδιωξαν από την Αθήνα, κατέληξε υποψήφιος στην Περιφέρεια, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα».  
Για το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Γιάννης Σγουρός είπε πως «κινδυνεύει πλέον να μετατραπεί σε ωρολογιακή βόμβα.
Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία με τις νέες δημοτικές αρχές, για να μην βρεθούμε μπροστά σε αδιανόητα αδιέξοδα για την Αττική».
Τέλος αναφερόμενος στα οικονομικά της Περιφέρειας, είπε πως «ακολουθούνται οι ίδιες συνταγές που οδήγησαν την χώρα στη χρεοκοπία και έχουν ως αποτέλεσμα, το οικονομικό άνοιγμα της Περιφέρειας να ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ».
Και όπως είπε χαρακτηριστικά «Όταν η Ελλάδα θα βγαίνει από τα μνημόνια η Περιφέρεια Αττικής θα μπαίνει σε αυτά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης