Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή κατά Πολάκη από τους γονείς των παιδιών που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας

Οργή κατά Πολάκη από τους γονείς των παιδιών που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας
«Ντροπή σου»
Την οργή τους για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη, εκφράζουν οι γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από περιτονίτιδα, στο νοσοκομείο Λαμίας.
«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα;
Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ;
Τι είσαι για να σου απαντήσω;» ήταν η απάντηση του υπουργού σε ερώτηση δημοσιογράφου, ειδικά για την υπόθεση των δύο παιδιών.
«Ο υπουργός θα έπρεπε να βγει ο ίδιος μπροστά και να φροντίσει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, για να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου.
Αντί για αυτό, βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις.
Είναι αχαρακτήριστος, ντροπή του!» δηλώνει στο protothema.gr ο κ.Ταξιάρχης Κουτσοπάνος, πατέρας της 14χρονης Ιωάννας.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο τραγικός πατέρας, μέχρι σήμερα ουδείς τον έχει καλέσει από το υπουργείο Υγεία, για να τον ρωτήσει για την υπόθεση ή έστω να τον συλλυπηθεί:
«Κανένας δεν με πήρε να με ρωτήσει ή να μου πει το παραμικρό, ούτε από το υπουργείο Υγείας, ούτε από τους βουλευτές της Φθιώτιδας;».
«Ντροπή» χαρακτηρίζει την αντίδραση του κ.Πολάκη και η οικογένεια του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου.
«Η σημερινή αντίδραση και ο πρωτοφανής εκνευρισμός του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει.
Αντί να δείξει προσωπική ευαισθησία ο ίδιος και να ζητήσει την επίσπευση των ερευνών για τις συνθήκες που χάθηκαν δύο αγγελούδια μέσα σε φρικτές συνθήκες απαντά με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο.
Είναι ντροπή!
18 μήνες τώρα βιώνουμε ένα Γολγοθά χωρίς τέλος.
Μια παρατεταμένη σιωπή από όλους τους υπεύθυνους που εξαντλεί κάθε ψυχικό και σωματικό όριο αντοχής της οικογένειας μας» σημειώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη.
Όπως υποστηρίζει η οικογένεια του παιδιού, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το θάνατό του, παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα, για τα οποία «ζητάμε απαντήσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας».
«18 μήνες τώρα δεν μιλήσαμε περιμένοντας τις ενέργειες της Δικαιοσύνης και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.
Τώρα είναι η ώρα να πέσει άπλετο φως και να δοθούν καθαρές απαντήσεις.
Παρόλα ταύτα, η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει στο θεσμό του Υπουργού Υγείας» καταλήγει η οικογένεια του Δημήτρου Κατσαούνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης