Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση κουρελού θα προσπαθεί με δύο, τρία ρετάλια να νομοθετεί για να σταθεί στα πόδια της

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση κουρελού θα προσπαθεί με δύο, τρία ρετάλια να νομοθετεί για να σταθεί στα πόδια της
Η χώρα δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ, μοναδικός του στόχος η παραμονή του στην εξουσία είπε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση ότι «η κυβέρνηση κουρελού προσπαθεί με δύο, τρία «ρετάλια» να νομοθετεί για να σταθεί στα πόδια της» διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υποστήριξε πως η χώρα δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουμε μια κυβέρνηση κουρελού που σε κάθε νομοσχέδιο θα προσπαθεί με δύο, τρία «ρετάλια» να νομοθετεί για να σταθεί στα πόδια της.
Αυτή δεν είναι εικόνα σοβαρού κράτους.
Ο ευτελισμός του κοινοβουλευτισμού και η κοροϊδία των πολιτών θα λάβει πολύ σύντομα τέλος», είπε μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη 101,5» ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος έκανε λόγο για θλιβερή εικόνα του Κοινοβουλίου, για την οποία, όπως σημείωσε, την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά ο κ. Βούτσης.
«Το επίπεδο του Κοινοβουλίου είναι πολύ χαμηλό.
Ουσιαστικά δεν λειτουργεί, ο κανονισμός και οι διαδικασίες δεν τηρούνται.
Ο κ. Βούτσης επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ελέγχει και να εξουσιάζει τη Βουλή, ενώ ως γνωστόν η Βουλή οφείλει να ελέγχει την κυβέρνηση» είπε ο κ.Αυγενάκης.
«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αποδρομή.
Το νομοθετικό έργο που παράγεται είναι πολλές φορές επικίνδυνο, καθώς εξυπηρετεί κομματικές και πολιτικές επιδιώξεις της κυβέρνησης.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, ούτε να ευτελίζεται ακόμη περισσότερο η λειτουργία του Κοινοβουλίου με πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο στην κοινοβουλευτική παράδοση» είπε ο γραμματέας της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης