Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Δένδιας διαψεύδει το τηλεφώνημα στον Καραμανλή - «Πονοκέφαλος» στη ΝΔ

Ο Δένδιας διαψεύδει το τηλεφώνημα στον Καραμανλή - «Πονοκέφαλος» στη ΝΔ
Κόντρα Δένδια με τους «σαμαρικούς» - Διέψευσε τις πληροφορίες για επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή
(upd) Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία η κόντρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Δένδια, με τους λεγόμενους «σαμαρικούς» βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.



Οι πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών ανέφεραν ότι ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Καραμανλή, στον οποίο έθεσε και τους προβληματισμούς του για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα και κυρίως για το θολό ιδεολογικό στίγμα που εκπέμπει.
Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ο Κώστας Καραμανλής έδειξε να συμμερίζεται τους προβληματισμούς του Νίκου Δένδια και η απάντηση που έδωσε ήταν «Νίκο, δεν έχεις άδικο».
Ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ διέψευσε ότι μίλησε με τον Κώστα Καραμανλή.
Σημειώνεται ότι την περασμένη Κυριακή ο Νίκος Δένδιας δήλωνε στα Παραπολιτικά: «δεν είμαστε γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς.
Αυτή η γραμμή της κεντροδεξιάς πράγματι δεν αποτυπώθηκε σε όλες τις ομιλίες των βουλευτών.
Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, υπάρχουν κι άλλες τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία.
Προσπαθούμε να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, όμως υπάρχουν όρια».
Έναυσμα για την κόντρα Δένδιας με τους «σαμαρικούς» βουλευτές, αποτέλεσε η τοποθέτηση του στη Βουλή για τη Χρυσή Αυγή, ενώ ακολούθησε το «καρφί» για το ιστορικό χαμηλό της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά στις πρώτες εκλογές του 2012, όταν το κόμμα έλαβε ποσοστό 18%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης