Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση: Υπέρ της παραμονής στην ΕΕ το 55% των Βρετανών, σε περίπτωση νέου δημοψηφίσματος

Δημοσκόπηση: Υπέρ της παραμονής στην ΕΕ το 55% των Βρετανών, σε περίπτωση νέου δημοψηφίσματος
Υπέρ της παραμονής στην ΕΕ το 55% των Βρετανών
Υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα τασσόταν το 55% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου σε περίπτωση νέου δημοψηφίσματος, έναντι 45% που θα υποστήριζε το Brexit, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Survation (30/1).
Επισημαίνεται ότι στην αντίστοιχη δημοσκόπηση τον περασμένο Νοέμβριο, το 53% τασσόταν υπέρ της παραμονής στο μπλοκ.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, θα συναντηθεί με την ομάδα των βουλευτών που κατάρτισε μια εναλλακτική πρόταση για το Brexit σήμερα (31/1), δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπός της, ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση παραμένει αποφασισμένη για μια έξοδο από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου 2019.
Εκτός από τη συνάντηση της κας May με τους βουλευτές που βρίσκονται πίσω από το λεγόμενο σχέδιο «Malthouse Compromise», αξιωματούχοι της κυβέρνησης θα συναντηθούν επίσης με εκπροσώπους συνδικάτων, ώστε να συζητήσουν μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων μετά το Brexit, δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει αλλαγές στη συμφωνία για το Brexit το συντομότερο δυνατό.
«Η κυβέρνηση παραμένει αποφασισμένη να έχει τα πάντα έτοιμα για να εγκαταλείψει την ΕΕ στις 29 Μαρτίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης