Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ένωση Κεντρώων σήκωσε το γάντι: Καλούμε τη Μεγαλοοικονόμου να μας παραδώσει την έδρα της

Η Ένωση Κεντρώων σήκωσε το γάντι: Καλούμε τη Μεγαλοοικονόμου να μας παραδώσει την έδρα της
Σε περίπτωση που η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου παραδώσει την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων, θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα μείνει με 144 βουλευτές
Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η δήλωση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων) ότι σε περίπτωση που της το ζητήσει ο Βασίλης Λεβέντης θα επιστρέψει την έδρα της στο κόμμα του.
Η «απάντηση» από την Ένωση Κεντρώων δεν άργησε να έρθει...
«Καλούμε την κ. Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι «ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του».
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, η δήλωση του Μ. Γεωργιάδη έγινε μετά την τοποθέτηση σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της κ. Μεγαλοοικονόμου ότι «εάν η Ένωση Κεντρώων της ζητήσει την έδρα θα την παραδώσει».
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν πράγματι η κ. Μεγαλοοικονόμου επιστρέψει την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων, προκύπτει νέο πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Κοινοβουλευτική του Ομάδα θα απαρτίζεται από 144 βουλευτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης