Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα 23 χρόνια από τα Ίμια

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα 23 χρόνια από τα Ίμια
«Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!», αναφέρει στο κάλεσμά της η Χρυσή Αυγή
Εκατοντάδες μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν το απόγευμα (2/2/2019) ώρα στα γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Μεσογείων, προκειμένου να πάρουν μέρος σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τα Ίμια.
Με μια δυναμική συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων χιλιάδες πολίτες τίμησαν τους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς που έπεσαν στα Ίμια πριν από 23 χρόνια και έστειλαν, όπως ανέφεραν, ηχηρό μήνυμα «ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας».






Με μια μαζική συγκέντρωση απέτισαν φόρο τιμής στους τρεις πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.
 


"Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική''!», ανέφερε η Χρυσή Αυγή στο κάλεσμά της.

«Στην πιο μάχιμη εθνικιστική συγκέντρωση ολόκληρης της Ευρώπης, με τους χιλιάδες αναμμένους πυρσούς, τις ελληνικές σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα θα ακουστεί και φέτος στεντόρεια η φωνή της Εθνικής Αντίστασης.
Το ανθρώπινο ποτάμι των χιλιάδων λαμπαδηφόρων Ελλήνων θα διασχίσει τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας και θα τραντάξει το ανθελληνικό σύστημα», σημειώνει η Χρυσή Αυγή.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης