Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Προσβολή της Δημοκρατίας η συγκυριακή αλλαγή του κανονισμού της Βουλής

Σκανδαλίδης: Προσβολή της Δημοκρατίας η συγκυριακή αλλαγή του κανονισμού της Βουλής
Σχέδιο λεηλασίας του χώρου για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι το κόμμα του γίνεται κυρίαρχο στην κεντροαριστερά είπε ο κ.Σκανδαλίδης
Την θέση ότι δεν μπορεί να αλλάζει συγκυριακά ο κανονισμός της Βουλής διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για προσβολή της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Σκανδαλίδης επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για συναλλαγή.
«Ελπίζω ότι ο Βούτσης δεν θα υποκύψει σε αυτή την πίεση που θα τον σημαδεύει σε όλη του τη ζωή.
Κάποια από τα κόμματα είναι γεννήματα της κρίσης που δημιουργήθηκαν εφήμερα και συγκυριακά» είπε ο κ.Σκανδαλίδης, αναφερόμενος στις ανεξαρτητοποιήσεις και μετακινήσεις βουλευτών.
«Ο καθένας κοιτάει την πολιτική του επιβίωση» είπε ο κ.Σκανδαλίδης, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ στην Επιτροπή της Βουλής για τις τροποποιήσεις στον κανονισμό θα τηρήσει την γραμμή της προστασίας του κανονισμού και του Συντάγματος.
Παράλληλα ο κ.Σκανδαλίδης έκανε λόγο για σχέδιο λεηλασίας του χώρου από την κυβέρνηση «για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι το κόμμα του γίνεται κυρίαρχο στην κεντροαριστερά», κάνοντας λόγο για τεχνικές ξεπερασμένες που δημιουργούν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή τη συσπείρωση της βάσης.
«Έχουμε άλλες ρίζες και παράδοση» είπε ο κ.Σκανδαλίδης, ο οποίος εκτίμησε ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν όσον αφορά τα ποσοστά που δίνονται στο ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης