Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Ο Τσίπρας χρειάστηκε μια εβδομάδα για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει τον εκβιασμό του Καμμένου

Σπυράκη: Ο Τσίπρας χρειάστηκε μια εβδομάδα για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει τον εκβιασμό του Καμμένου
Ο πρωθυπουργός απευθύνεται με την επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ως υφιστάμενο του είπε η κα.Σπυράκη
Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε εκβιαζόμενο που εξαρτάται από τις διαθέσεις της Μεγαλοοικονόμου και του Παπαχριστόπουλου, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα, η κα.Σπυράκη υποστήριξε ότι του πήρε μια εβδομάδα του κ.Τσίπρα προκειμένου να αποφασίσει το πώς θα αντιμετωπίσει τον εκβιασμό του κ.Καμμένου.
«Πριν μια εβδομάδα ο εκπρόσωπος του είχε προαναγγείλει ότι θα άλλαζε τον κανονισμό της Βουλής» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία στηλίτευσε επίσης το ότι με την επιστολή του ο κ.Τσίπρας απευθύνεται στον Πρόεδρο της Βουλής σαν να είναι υφιστάμενος του, αγνοώντας ότι η Βουλή ελέγχει την κυβέρνηση και όχι η κυβέρνηση τη Βουλή.
Η εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός εξαρτάται από τις διαθέσεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και του Θ. Παπαχριστόπουλου ενώ κατέστησε σαφές ότι για τη ΝΔ δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής.
«Ο κ.Τσίπρας το μόνο που κατάφερε να πιστοποιήσει είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σημαία ευκαιρίας και ότι είναι έτοιμος να ενδώσει στις απαιτήσεις του άλλοτε αναντικατάστατου εταίρου» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία υποστήριξε πως όσο νωρίτερα γίνουν εκλογές, τόσο το καλύτερο «για να τελειώσει αυτή η αβεβαιότητα και να σταματήσει αυτή η παρακμιακή κατάσταση που δεν ωφελεί τον τόπο και βλάπτει τους Έλληνες».
«Για εμάς το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να φέρει επενδύσεις και να δημιουργήσει πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία αναφέρθηκε και στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη 7/2 και Παρασκευή 8/2 στην Αθήνα και η οποία θα εστιάσει στην επιχειρηματικότητα και στη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης