Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Αναγκαστική υποχώρηση Τσίπρα μετά την κατακραυγή - Αλληλοεκβιασμοί με Καμμένο

Βενιζέλος: Αναγκαστική υποχώρηση Τσίπρα μετά την κατακραυγή - Αλληλοεκβιασμοί με Καμμένο
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σε σχόλιό του στο Facebook για την επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση,  κάνει λόγο για αλληλοεξάρτηση και αλληλοεκβιασμό Τσίπρα - Καμμένου
Για αναγκαστική υποχώρηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις αλλαγές στον κανονισμό της Βουλής για τις κοινοβουλευτικές ομάδες, μετά την κατακραυγή, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σε σχόλιό του στο Facebook για την επιστολή Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση,  κάνει λόγο για αλληλοεξάρτηση και αλληλοεκβιασμό Τσίπρα - Καμμένου.
«Η επιστολή του κ. Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής συνιστά πανηγυρική και θρασεία ομολογία του γεγονότος ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δώσει την εντολή να ευτελιστεί η κοινοβουλευτική τάξη και παράδοση με τη συγκυριακή τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κ. Καμμένος και να περιορισθούν οι αντιδράσεις του και κυρίως οι απειλές του», σημειώνει ο Ευ. Βενιζέλος.
Και προσθέτει πως «τώρα ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να εμφανίσει την αναγκαστική υπαναχώρησή του μπροστά στη δημοκρατική κατακραυγή ως δήθεν ένδειξη «θεσμικής ευαισθησίας».
Τόσο μεγάλης «θεσμικής ευαισθησίας» που του επιτρέπει να λέει δημόσια - ευτελίζοντας τον Πρόεδρο της Βουλής - ότι ελέγχει τη διαδικασία τροποποίησης του Κανονισμού της Βουλής που κινείται από τον Πρόεδρό της και διεξάγεται χωρίς συμμετοχή της κυβέρνησης.
Πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια σκοτεινή πραγματικότητα. Ο αλληλοεκβιασμός και η αλληλοεξάρτηση των μέχρι πρότινος αδελφοποιητών κυβερνητικών εταίρων».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης