Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Πίτα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

tags :
Η Πίτα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος
Η Πίτα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος
Την εκδήλωση της ΕΑΕ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού Κλάδου, του Επιχειρησιακού κόσμου και του τομέα της Πολιτικής.
Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος (ΕΑΕ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Electra Metropolis.
Ο πρόεδρος της ΕΑΕ, κ. Πάνος Δημητρίου, αφού καλωσόρισε θερμά όλους τους προσκεκλημένους, εξέφρασε τις ευχές του για υγεία και ευημερία. Στη συνέχεια, έκανε έναν σύντομο απολογισμό, ευχαρίστησε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της ΕΑΕ για τη δημιουργική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε και έκοψε την Πίτα.
Την εκδήλωση της ΕΑΕ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού Κλάδου, του Επιχειρησιακού κόσμου και του τομέα της Πολιτικής. Ανάμεσά τους, ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Οικονόμου, η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Affidea, κ. Θανάσης Λοπατατζίδης και ο PwC director - επικεφαλής του τμήματος Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Ασφαλιστικό Κλάδο, κ. Νίκος Χοστελίδης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα, με τους προσκεκλημένους να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.             
                             
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης