Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Lamda Hellix ενδυναμώνει τους τομείς του εμπορικού και των υπηρεσιών ICT/Hybrid cloud

tags :
Η Lamda Hellix ενδυναμώνει τους τομείς του εμπορικού και των υπηρεσιών ICT/Hybrid cloud
Η Lamda Hellix ενδυναμώνει τους τομείς του εμπορικού και των υπηρεσιών ICT/Hybrid cloud
Η Lamda Hellix, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και διεύρυνσης του portfolio των υπηρεσιών της, ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση της Εμπορικής Διεύθυνσης εγκαινιάζοντας νέα συνεργασία με τον Ευάγγελο Ρόζη ως νέο ICT Services Executive Director και τον Ανδρέα Πολυράκη στη θέση του Business Development Manager, Interconnections & Ecosystems.
Ο κ. Ρόζης διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία και ειδίκευση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και στα ICT Managed Services μεγάλων επιχειρήσεων, κατέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την προσέγγιση νέων αγορών καθώς και την ενίσχυση των υφιστάμενων υπηρεσιών της εταιρείας στη νέα εποχή του hybrid computing.
Θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ολοκληρωμένη κάλυψη των ψηφιακών αναγκών των πελατών μας προωθώντας την περαιτέρω ανάπτυξή τους ανεξαρτήτως της υποδομής που έχουν επιλέξει, αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση.
Ο κ. Πολυράκης, αντίστοιχα, έχει αποτελέσει, μεταξύ άλλων, ένα από τα ηγετικά στελέχη στη δημιουργία του ελληνικού Internet Exchange (GR-IX) προωθώντας τη διασυνδεσιμότητα και τη νέα εποχή, ενός ακόμα πιο ανοικτού και προσβάσιμου, διαδικτύου στην Ελλάδα.
Το τεχνολογικό του υπόβαθρο σε συνδυασμό και την εργασιακή του εμπειρία θα συμβάλλουν στον επανακαθορισμό της Lamda Hellix και της Ελλάδας στον χάρτη της τοπικής και διεθνούς επικοινωνίας, επεκτείνοντας περαιτέρω την ηγετική θέση της εταιρείας.
Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Chief Commercial & Technology Officer της εταιρείας, δήλωσε: «Πρωταρχικός στόχος για όλους εμάς στη Lamda Hellix είναι όχι μόνο να εξυπηρετούμε τις τρέχουσες ανάγκες των πελατών μας αλλά να είμαστε έτοιμοι να τους υποστηρίξουμε και στα μελλοντικά τους βήματα παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαστε ο μεγαλύτερος και πιο προηγμένος πάροχος υπηρεσιών data center στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, καθιστά τόσο αναγκαία όσο και ευχάριστη την ανάδειξη μιας κουλτούρας καινοτομίας, συμβατής όχι μόνο με τις παγκόσμιες τάσεις αλλά και με την εθνική και περιφερειακή πραγματικότητα.
Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο ο Βαγγέλης όσο και ο Ανδρέας θα συμβάλουν ενεργά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας καθώς και στην επέκταση σε νέους τομείς. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης