Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λέκκας (ΟΑΣΠ): Εγκληματική ανευθυνότητα οι δηλώσεις για μεγάλο σεισμό άνω των 6 Ρίχτερ

Λέκκας (ΟΑΣΠ): Εγκληματική ανευθυνότητα οι δηλώσεις για μεγάλο σεισμό άνω των 6 Ρίχτερ
Η Πολιτεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο σεισμό, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα έρθει είπε ο κ.Λέκκας
Για εγκληματική ανευθυνότητα όσων υποστηρίζουν ότι επίκειται σε διάστημα δύο μηνών ένας μεγάλος σεισμός άνω των 6 Ρίχτερ στη δυτική Ελλάδα έκανε λόγο ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας αναφερόμενος στα όσα υποστήριξε χθες ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης για επικείμενο χτύπημα του Εγκέλαδου.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και με αφορμή τη μελέτη της ομάδας ΒΑΝ για μεγάλο σεισμό στην δυτική Ελλάδα ο κ.Λέκκας τόνισε ότι η προειδοποίηση από τον Άκη Τσελέντη που έφτασε στην επιτροπή ήταν ασαφής, καθώς περιελάμβανε την μισή Ελλάδα, ωστόσο, όπως είπε υπήρξε επικοινωνία με την ΓΓΠΠ για επικαιροποίηση των σχεδίων για την περιοχή.
Ο κ.Λέκκας χαρακτήρισε «εγκληματική ανευθυνότητα» τη δήλωση Τσελέντη και άλλες σχετικές δηλώσεις ότι πρόκειται να γίνει σεισμός πάνω από 6 Ρίχτερ σε δυο μήνες και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει κοινωνική ευθύνη απέναντι στον κόσμο.
«Η πολιτεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο σεισμό, αλλά αυτός δεν ξέρουμε πότε θα έρθει», τόνισε ο κ. Λέκκας και ζήτησε από τους πολίτες να μην δίνουν βάση σε ανεύθυνες προγνώσεις.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης