Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τρομάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Είναι 2ο Κόμμα στους νέους από 17 έως 34 ετών

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τρομάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Είναι 2ο Κόμμα στους νέους από 17 έως 34 ετών
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ένα νέο πολιτικό σκηνικό έχει δημιουργηθεί στην χώρα και αυτό δεν αρέσει καθόλου στις δυνάμεις του κατεστημένου.
Με συνεχείς διώξεις, αποκλεισμούς και απαγορεύσεις πίστευαν ότι θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Για τον σκοπό αυτό επιστράτευσαν και διάφορα πολιτικά πτώματα, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα δήθεν καθώς πρέπει “εθνικό” κόμμα και σε αυτό απέτυχαν!
Έτσι, λοιπόν και λαβαίνοντας αφορμή από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά την συμφωνία των Πρεσπών, άρχισαν μία επίθεση κατά του Κινήματός μας.
Χαρακτηριστικό ήταν το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου μίας από τις εφημερίδες που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε τίτλο “ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”… Ποιους τρομάζει και γιατί; Τ
ρομάζει αυτούς, οι οποίοι ξεπουλάνε την Πατρίδα και λεηλατούν την εθνική οικονομία και δεν θέλουν ένα αυθεντικά λαϊκό και γνήσια εθνικό Κίνημα να υπάρχει στην χώρα.
Από το δημοσίευμα αυτό και τα παρακάτω: “Επικίνδυνες παρενέργειες στο πολιτικό σκηνικό”: “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ παρενέργειες στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η διχαστική και ακροδεξιά ρητορική της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ στο Μακεδονικό.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην εναγώνια προσπάθειά τους να αποδομήσουν την Κυβέρνηση έφτασαν σε σημείο να ταυτιστούν με ακραίες εθνικιστικές ομάδες που κυριαρχούσαν στις πρόσφατες συγκεντρώσεις.
Χρησιμοποιώντας ως όχημα το Μακεδονικό η Ακροδεξιά σήκωσε κεφάλι προβάλλοντας κατά κόρον το σύνθημα «Αλήτες, προδότες πολιτικοί» και άλλες εθνικιστικές κορώνες.
Το διχαστικό κλίμα είχε ως συνέπεια την εκρηκτική άνοδο της Ακροδεξιάς σε ολόκληρη τη χώρα.
“Ειδικά στη Μακεδονία η Χρυσή Αυγή κατάφερε να εκτινάξει τα ποσοστά της σε πρωτοφανή επίπεδα.
Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκαν για ευνόητους λόγους, η Χρυσή Αυγή έφτασε το 15% στην Β’ Θεσσαλονίκης.
Θεαματική είναι η άνοδος και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ενώ τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου είναι ανεβασμένα τόσο στο Λεκανοπέδιο όσο και στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες.”
Το δημοσίευμα αυτό ήλθε να επιβεβαιώσει μία δημοσκόπηση, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Documento και την ίδια μέρα η δημοσκόπηση της εφημερίδας το “ΒΗΜΑ”, που μας έδινε 9,1% και έλεγε στην ανάλυσή της τα εξής χαρακτηριστικά: “ … Η ΝΔ προηγείται με 37,2% έναντι 25,1% του ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7% και ΚΚΕ με 6,1% …
Με βάση αυτά τα δημοσκοπικά στοιχεία, θεωρείται πιο πιθανό η επόμενη Βουλή να είναι πεντακομματική …”.
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η άνοδος αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ήλθε από κάποιους σαλτιμπάγκους πολιτευτές της συμφοράς, οι οποίοι θεωρούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαία ευκαιρίας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν μια θέση στον ήλιο εκμεταλλευόμενοι τον αγώνα των απλών μαχητών του Κινήματός μας.
Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι θα βρουν πόρτες κλειστές και ότι στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι στην επόμενη Βουλή να εκλεγούν ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, να μην υπάρξει κανένα περιθώριο για άλλους λιποτάκτες και αποστάτες.
Το κόμμα των νέων, η Ελλάδα που έρχεται!
Αξίζει τον κόπο όμως να δούμε τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως αυτής του Βήματος, που λένε πολλά όπως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το 19,9% των ψήφων όσων δηλώνουν δεξιοί, ενώ η Νέα Δημοκρατία, η οποία υποτίθεται ότι είναι το κόμμα της δεξιάς (ποτέ δεν ήταν!), παίρνει μόλις το 58,2% όσων δηλώνουν δεξιοί.
Ταυτόχρονα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει τα μεγαλύτερά της ποσοστά στις λαϊκές περιοχές και αυτό δείχνει σε όλες τις περιπτώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον πολιτικό όρο “λαϊκή δεξιά”!
Αξίζει να τονιστεί ότι στις ηλικίες άνω των 65 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει μόλις το 2,5%, ενώ περισσότερα από 40% παίρνει η Νέα Δημοκρατία, που σακάτεψε τις συντάξεις και 18% ο ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης δεν έκανε τίποτε για τους συνταξιούχους!
Ακόμη και το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ παίρνει 10,5% και όλα αυτά δείχνουν ότι οι άνθρωποι του παλαιού πολιτικού συστήματος, που έζησαν και βολεύτηκαν με το κομματικό κράτος δεν θέλουν με τίποτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Το πλέον σημαντικό όμως στοιχείο είναι το γεγονός ότι στους νέους από 17 έως 34 ετών η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα και λαμβάνει το 15,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 15,4%, το ΚΚΕ μόλις ένα 4,4% και η Νέα Δημοκρατία το 21,8%!
Εάν συνυπολογίσουμε όμως το γεγονός ότι στις συνοικίες αυτές υπάρχει ένα 27,4%, που δηλώνει άκυρο/λευκό και αναποφάσιστοι και που είναι ένα ποσοστό που κρύβει αντισυστημική ψήφο, είναι βέβαιον ότι στο τελικό αποτέλεσμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πρώτο κόμμα.
Είναι το κόμμα των νέων, είναι η Ελλάδα που έρχεται!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης