Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το φαινόμενο Πολάκης, ο «Κρητίκαρος»

tags :
Το φαινόμενο Πολάκης, ο «Κρητίκαρος»
Όλα έχουν τα όρια τους
Ο Παύλος Πολάκης θα μπορούσε να θεωρηθεί μια κατηγορία από μόνος του. Καταγγέλλει δημοσίως δικαστές -και δεν ανοίγει μύτη-, απειλεί δημοσιογράφους -και πάλι δεν ανοίγει μύτη-, χρησιμοποιεί ύβρεις -και δεν αντιδρά κάποιος από τους υψηλά ιστάμενους.
«Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!» φώναζε στους δημοσιογράφους την τελευταία φορά που συναντήθηκε μαζί τους, αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία.
«Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω!» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προς τους δημοσιογράφους.
Ακολούθησε το επεισόδιο μέσω facebook -αυτή τη φορά- με τον Ευρωπαίο επίτροπο Υγείας για το… τσιγάρο, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης κάπνιζε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μέσα στο υπουργείο.
Προφανώς και ο κ. Πολάκης, όντας… Κρητίκαρος, όπως είπε και ο Σταμάτης Κραουνάκης απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό και κάτι τέτοιες συμπεριφορές δεν ξενίζουν…
Όλα όμως έχουν τα όρια τους και από τη στιγμή που κάποιος έχει θεσμικό ρόλο σε μια χώρα θα πρέπει να προσαρμόσει και τη συμπεριφορά του...
Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος, αλλά αφού έγινε πρωθυπουργός και εκκλησίες επισκέπτεται και στον αγιασμό των υδάτων πηγαίνει την ημέρα των Θεοφανείων και κερί ανάβει στην εκκλησία. Δεν είναι ότι ξαφνικά άλλαξε πεποιθήσεις, απλά συνειδητοποίησε ότι πλέον πρέπει να υπηρετήσει ένα θεσμικό ρόλο.
Στον αντίποδα, ο κ. Πολάκης -παρά τη θέση του- κάνει απαράδεκτες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις δημόσιες εμφανίσεις του -τις περισσότερες φορές τουλάχιστον- έχει ένα ύφος που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την κουλτούρα των Αριστερών, οι οποίοι μάχονται, δεν προπηλακίζουν, δεν τραμπουκίζουν.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης