Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: Μόλις το 37% των εισηγμένων του S&P 500 επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες για το δ’ τρίμηνο 2018

BofA: Μόλις το 37% των εισηγμένων του S&P 500 επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες για το δ’ τρίμηνο 2018
Έκθεση της Bank of America Merrill Lynch για τα εταιρικά αποτελέσματα στη Wall Street 
Μόλις το 37% των εισηγμένων του S&P 500 κατάφερε να επιβεβαιώσει ή να ξεπεράσει τις προσδοκίες των αναλυτών για τα αποτελέσματα το τέταρτο τρίμηνο του 2018, τόσο από πλευράς εσόδων όσο και κερδών, ποσοστό που είναι το χαμηλότερο που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 7 χρόνια, σχολιάζει σε ανάλυσή της η Bank of America (BofA) Merrill Lynch, με το 73% των εταιρειών του δείκτη να έχει δημοσιοποιήσει οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, μέχρι στιγμής.
Σε ό,τι αφορά ξεχωριστά τα κέρδη ανά μετοχή και τα έσοδα, το 60% και 53% των εταιρειών επιβεβαίωσαν ή ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, επισημαίνεται.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, η αμερικανική τράπεζα αναμένει χαμηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με τα πρόσφατα τρίμηνα, δεδομένης της επιδείνωσης των οικονομικών δεδομένων, όπως απορρέει μεταξύ άλλων από τους δείκτες της ISM.
Παράλληλα, η BofA επικαλείται και τις αρνητικές συνέπειες από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, που θα συνεχιστούν και το τρέχον έτος.
Η επιβράδυνση των κερδών στον χρηματοοικονομικό και τον ενεργειακό κλάδο, θα είναι ηπιότερη σε σύγκριση με το σύνολο, σημειώνεται.
Εν τω μεταξύ, η πρόβλεψη για τα μελλοντικά κέρδη έχει μειωθεί δραματικά, με την τράπεζα να κάνει λόγο για +7% το 2019.
Αναλυτικά, τα διαγράμματα της έκθεσης:








www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης