Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Μονόδρομος η διαγραφή Παπαχριστόπουλου – Με την ψήφο του θα ψηφίσει αντίθετα στις κόκκινες γραμμές μας

Κατσίκης: Μονόδρομος η διαγραφή Παπαχριστόπουλου – Με την ψήφο του θα ψηφίσει αντίθετα στις κόκκινες γραμμές μας
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε να ψηφίζει ως μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ υποστήριξε ο κ.Κατσίκης
Μονόδρομο χαρακτήρισε τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, τονίζοντας ότι δεν μπορούν οι ΑΝΕΛ να ανεχθούν ότι θα δώσει ψήφο στο πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ως μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
«Δεν θέλουμε να πέσει ακόμα περισσότερο το βάρος επάνω μας σε ό,τι αφορά ένα μέλος των ΑΝΕΛ.
Αν δεν παραιτηθεί με την ψήφο του θα ψηφίσει αντίθετα στις κόκκινες γραμμές και από την άλλη θα ψηφίσει ως μέλος της ΚΟ.
Επειδή κρίνει εκείνος ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί πριν ψηφίσει, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να ψηφίζει ως μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
Η απόφασή του για διαγραφή είναι μονόδρομος» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κατσίκης.
Ερωτηθείς για την περίπτωση του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι ο πρώτος επιλαχών για την έδρα σε περίπτωση που ο κ.Παπαχριστόπουλος παραιτηθεί ο κ.Κατσίκης είπε ότι πρέπει και αυτός να παραιτηθεί και να αφήσει την έδρα στο κόμμα.
«Αν υπάρχει λίγο πολιτικό φιλότιμο ας κάνει το ίδιο και ο Κουίκ, να παραδώσει την έδρα όπως λέει ο Παπαχριστόπουλος ότι προτίθεται να κάνει και να πάει στη δεύτερη επιλαχούσα ώστε δια μέσου της να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να ασκούμε τα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα» είπε ο κ.Κατσίκης, ο οποίος σχετικά με το σενάριο επιστροφής κάποιου βουλευτή στους ΑΝΕΛ, δήλωσε άγνοια αναφέροντας πως «δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ».
Όσον αφορά τις εκλογές ο κ.Κατσίκης είπε πως «οι εκλογές είτε θα προκηρυχθούν είτε θα διεξαχθούν προς το τέλος του Μαρτίου γιατί δεν βλέπω πως θα αντέξει 7 - 8 κάλπες τον Μάιο για δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, ευρωβουλευτές, βουλευτές κτλ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης