Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Τα κανάλια έχουν αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή αλλά τη στηρίζει ο λαός

Μιχαλολιάκος: Τα κανάλια έχουν αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή αλλά τη στηρίζει ο λαός
Εκλογές «εδώ και τώρα» ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής
Για κυβέρνηση και μειοψηφία πασπαρτού έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο Κοινοβούλιο.
Όπως υποστήριξε οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση «άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ», ενώ προσέθεσε ότι «η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία του λαού.
Εμάς λέτε φασίστες, αλλά εσείς εάν δεν είστε φασίστες να κηρύξετε εδώ και τώρα εκλογές».
Επιτιθέμενος στο το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο" για την συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως για εμάς τους Εθνικιστές δεν υπάρχει σήμερα και ούτε θα υπάρξει ποτέ κράτος "Βόρεια Μακεδονία".
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε αρχικά πως σε πείσμα των συστημικών ύβρεων και αποκλεισμών η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και τυγχάνει ευρείας και θερμής αποδοχής από τον Ελληνικό Λαό.
Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε εκτενή αναφορά στην επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία και στις νέες υποχωρήσεις στις διεκδικήσεις του Ερντογάν.
Σημείωσε πως την ώρα που οι τούρκοι επικήρυξαν τους 8 πραξικοπηματίες, ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, ο Κενάν Ακίν παραμένει ασύλληπτος.
Αφού εξιστόρησε τις ενέργειες του ΝΑΤΟ ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις των αγροτών.
Καταλήγοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή λέει «Όχι» στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν θα υπάρξει ποτέ κράτος με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης