Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Kαλά στην υγεία του o Trump, σύμφωνα με το ετήσιο check up – Τι ανέφερε ο γιατρός του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Kαλά στην υγεία του o Trump, σύμφωνα με το ετήσιο check up – Τι ανέφερε ο γιατρός του Λευκού Οίκου
O 72χρονος D. Trump υπεβλήθη σε εξετάσεις από ομάδα 11 γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed
«Πολύ καλά στην υγεία του» είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump, όπως ανέφερε ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Sean P. Conley, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για το ετήσιο check up του Αμερικανού προέδρου.
Όπως τόνισε ο Sean P. Conley «μένει να οριστικοποιηθούν οι γνωματεύσεις και οι συστάσεις,  αλλά με χαρά ανακοινώνω ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένω ότι έτσι θα συνεχίσει καθ'όλη τη διάρκεια της προεδρίας του και πέραν αυτής».
Ανέφερε δε, πως ο 72χρονος D. Trump υπεβλήθη σε εξετάσεις από ομάδα 11 γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στο Μέριλαντ.
Σημειώνεται ότι πριν από ένα έτος,  μετά το πρώτο check up,  ο τότε γιατρός του Λευκού Οίκου Ronny Jackson είχε κάνει λόγο για έναν άνδρα που χαίρει «εξαιρετικής υγείας», χωρίς καμία ένδειξη νοητικών προβλημάτων.
Πάντως, στον 72χρονος D. Trump που έχει ύψος 1,90 μ και  βάρος 108 κιλά,  έχει γίνει σύσταση να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα άσκησης, κάτι που ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι δεν το παρακολουθεί με «θρησκευτική ευλάβεια», ενώ αν και δεν καπνίζει και δεν καταναλώνει αλκοόλ, έχει δηλώσει λάτρης του fast food και των αναψυκτικών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης