Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός – Μητσοτάκης και Weber ζουν τη μοναξιά τους

Παππάς: Κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός – Μητσοτάκης και Weber ζουν τη μοναξιά τους
«Kανείς δεν είναι σε θέση να απειλεί ούτε τον πρωθυπουργού, ούτε την κυβέρνηση», τονίζει ο Ν. Παππάς
«Ο λαός θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ διαμορφωτή της επόμενης ημέρας και όχι παρακολούθημα», τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς.
Ο ίδιος εκτιμά ότι το «ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων.
Και στις εκλογές και ύστερα από αυτές», ενώ υπογραμμίζει ότι «κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός».
«Το 2012, το 2014 και στις τρεις κάλπες του 2015 αποδείχτηκε ότι την «επαφή» με την κοινωνία την έχουν χάσει οι δημοσκόποι, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η δυναμική υποεκτιμάται συνεχώς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς , προσθέτοντας ότι «όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν αποδοχή του έργου της κυβέρνησης και της εφαρμογής των θετικών μέτρων, διαρκές κλείσιμο της «ψαλίδας» και αύξηση της συσπείρωσης του κόμματός μας», το οποίο «δεν βρίσκεται σε εκλογικό συναγερμό όπως ο κ. Μητσοτάκης, ήδη από τον πρώτο μήνα του 2016».
Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει «σε καθαρό πολιτικό τοπίο», ενώ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τους 6 βουλευτές σχολιάζει ότι «συντάχθηκαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».
Ακόμη, επικρίνει τους Κυρ. Μητσοτάκη και Μ. Weber ότι «η συνταγή τους περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο καρότο, τη μείωση των στόχων και ένα γνωστό μαστίγιο, το μνημόνιο α λα ΔΝΤ-Μητσοτάκη», συμπληρώνοντας ότι «ζουν τη μοναξιά τους» και είναι «οι μόνοι που ισχυρίζονται ότι για να ανακτήσει την αξιοπιστία της η χώρα πρέπει να εφαρμόσει ακόμα ένα μνημόνιο».
Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «ο μόνος «εκβιαζόμενος» στην πολιτική σκηνή είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης» και πως «κανείς δεν είναι σε θέση να απειλεί ούτε τον πρωθυπουργού, ούτε την κυβέρνηση».
Τέλος, ο κ. Παππάς χαιρετίζει την απόφαση της ΝΔ να ανακαλέσει το εμπάργκο στην ΕΡΤ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης