Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη - Με τις πρακτικές της βλάπτει τη δημοκρατία

Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη - Με τις πρακτικές της βλάπτει τη δημοκρατία
Η Ντόρα Μπακογιάννη κάνει λόγο για κυβέρνηση «double face»
«Η κυβέρνηση με τις πρακτικές της βλάπτει τη δημοκρατία, εκφυλίζει τους θεσμούς και αλλοιώνει το πολίτευμα», τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η ίδια κάνει λόγο για κυβέρνηση «double face», ενώ σχολιάζοντας  τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σημειώνει ότι «ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είδαμε τέτοιο εκφυλισμό του βουλευτή».
Κατά την ίδια, «ένας βουλευτής ο οποίος εκχωρεί την υποχρέωσή του, γιατί δεν είναι δικαίωμα είναι υποχρέωση να ψηφίζει κατά συνείδηση, στον αρχηγό κάποια κοινοβουλευτικής ομάδας παύει να είναι βουλευτής και στα μάτια των συναδέλφων του και στα μάτια του ελληνικού λαού».
Κάνοντας αναφορά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία, εκτιμά ότι ήταν λάθος του κ. Τσίπρα που δεν αντέδρασε στην επιμονή του Erdogan να συνδέσει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με την αλλαγή καθεστώτος για τους μουφτήδες στη Θράκη.
Όπως σημειώνει «συνολικά συμφώνησαν ότι διαφωνούν, και στο μόνο όπου συμφωνούν είναι η αποφυγή της έντασης κατά το επόμενο διάστημα λόγω των εκλογών στις δύο χώρες».
Ακόμη, η κ. Μπακογιάννη απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι η ΝΔ κάνει ακροδεξιά στροφή, τονίζει ότι «η κυβέρνηση είναι απελπισμένη και γι' αυτό προσπαθεί να καλλιεργήσει το ψευδές αφήγημα ότι η ΝΔ κάνει ακροδεξιά στροφή».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης