Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Amy Klobuchar στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα των εκλογών του 2020

ΗΠΑ: Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών  Amy Klobuchar στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα των εκλογών του 2020
Πρόκειται για την πρώτη μετριοπαθή υποψήφια των Δημοκρατικών που εμφανίζεται αποφασισμένη να σταθεί απέναντι στον πρόεδρο Donald Trump
Η Γερουσιαστής των Δημοκρατικών Amy Klobuchar εισέρχεται στην κούρσα για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των εκλογών του 2020.
Πρόκειται για την πρώτη μετριοπαθή υποψήφια των Δημοκρατικών που εμφανίζεται αποφασισμένη να σταθεί απέναντι στον πρόεδρο Donald Trump.
Η 58χρονη Klobuchar διανύει την τρίτη εξάχρονη θητεία της στην έδρα της Γερουσίας για την Μινεσότα, ενώ θα προσπαθήσει να προωθήσει την υποψηφιότητά της, στον πολιτικό αντίποδα της προεδρικής υποψηφιότητας τουTrump, για τις εκλογές που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο του 2020.
Η ίδια θα επικεντρώσει την προσοχή της στις διαφορές που έχει με τον Tump σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και στο διαφορετικό πολιτικό στιλ και τη συνακόλουθη συμπεριφορά που πρεσβεύει.
Η Klobuchar έχει διατελέσει πρώην εισαγγελέας και δικηγόρος επιχειρήσεων.
Στην λίστα με τους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος έχουν συμπεριληφθεί, οι Γερουσιαστές Elizabeth Warren, Cory Booker, Kamala Harris.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης