Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπακώστα: Θα καταθέσω αγωγή κατά του Μητσοτάκη – Υπάρχει ακροδεξιά ρητορική στη ΝΔ

Παπακώστα: Θα καταθέσω αγωγή κατά του Μητσοτάκη – Υπάρχει ακροδεξιά ρητορική στη ΝΔ
Θεωρώ τον Κ. Μητσοτάκη ενορχηστρωτή της ανήθικης και αθέμιτης στοχοποίησης μου είπε η κα.Παπακώστα
Την πρόθεση της να καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, καταγγέλλοντας την στοχοποίηση της.
«Θα καταθέσω σήμερα ή αύριο αγωγή με κόστος ενός ευρώ, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στοχοποίηση μου, για συκοφαντική δυσφήμιση, για ψευδείς ειδήσεις, απόπειρα πολιτικής μου εξόντωσης αλλά και για το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε ακραίες καταστάσεις.
Ο Κ. Μητσοτάκης ούτε μια φορά δεν εναντιώθηκε και εγώ τον θεωρώ και ενορχηστρωτή της ανήθικης και αθέμιτης στοχοποίησης μου που είχε στόχο να αναχαιτίσει το κόμμα που ίδρυσα τον περασμένο Ιούλιο τη «Νέα Ελληνική Ορμή».
Με διέγραψε περιφρονώντας τους πολίτες που με ψήφισαν.
Ο Κ. Μητσοτάκης άγεται και φέρεται, εκτρέφει το αυγό του φιδιού και ξεπλένει με τον τρόπο αυτό την Χρυσή Αυγή» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ η κα.Παπακώστα, τονίζοντας ότι «ασφαλώς και υπάρχει ακροδεξιά ρητορική στη Ν.Δ».
«Εγώ εναντιώθηκα σε αυτό και επειδή χάλαγα την αγορά προτίμησαν τη διαγραφή.
Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη, γιατί σε καιρό ειρήνης και δημοκρατίας ανακάλυψα ότι ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ» είπε η κα.Παπακώστα, η οποία έκανε λόγο για «οργανωμένα μηνύματα - απειλητικά για τη ζωή βουλευτών - και ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών».
«Ασφαλώς θα ψήφιζα τις Πρέσπες βάσει της γραμμής εθνικής συνεννόησης του 2008» είπε η κα.Παπακώστα, η οποία τοποθετήθηκε και για τα σενάρια που την θέλουν να προσχωρεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουμε τρεις προγραμματικές συγκλίσεις με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.
Κοινωνική ατζέντα, κάθαρση και διαφάνεια, οικονομία.
Συνεργαζόμενη θα είμαι, με ποιους δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα» υποστήριξε η κα.Παπακώστα, η οποία αναφέρθηκε και στον Π. Καμμένο, υπογραμμίζοντας πως «εκείνος έκοψε τις γέφυρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης